Reunion Show - Page 38 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Virtual Survivor 6 - Finland: The Winds of Changes » Povratak u civilizaciju! » Reunion Show (VS 6 - Finland: The Winds of Changes)
Reunion Show
lilakeDate: Wednesday, 27 December 2017, 01:49:45 | Message # 556
Babetina
Group: Publika
Messages: 334
Awards: 4
Reputation: 6
Status: Offline
nije mi to bio logičniji play jer sam tada smatrala da sam u savezu sa duxom, čak sam mu bila slala screenshotove razgovora sa stefanom u kojem me stefan iz porote uvjerava da moramo izbaciti duxa i mislila sam da će zbog toga imati više povjerenja u mene.

ana je spominjala povezanost sa lukom, a ne sa nikolom i nisam znala da su braća pa da je to praktički ista stvar. vjerovala sam mu jer sam imala apsolutno povjerenje u matiju i da su si njih dvojica dobri pa da će se držati zajedno. zbog njihove povezanosti nisam htjela ulaziti u prisnije razgovore sa nikolom, kako matija nebi izgubio povjerenje u mene.
ali sve je to džabe ako su oni samo bili rekli da glasaju za duxa, kao što nikola tamo negdje piše


edit - da sam iskoristila crni glas na tom tribalu, opet bih ispala jer bi bilo 5:4


Message edited by lilake - Wednesday, 27 December 2017, 01:52:08
 
troyaDate: Wednesday, 27 December 2017, 01:57:19 | Message # 557
The Grim Reaper
Group: Game host
Messages: 15630
Awards: 87
Reputation: 223
Status: Offline
Nije mi jasan taj savez sa Duxom biggrin 

S obzirom da nije bio u vašem savezu od 4.
 
lilakeDate: Wednesday, 27 December 2017, 02:02:10 | Message # 558
Babetina
Group: Publika
Messages: 334
Awards: 4
Reputation: 6
Status: Offline
zbog toga što je prije aninog dolaska bio dogovor da zajedno idemo do f7 pa da se tamo borimo jedni protiv drugih. to je the original plan

Message edited by lilake - Wednesday, 27 December 2017, 02:02:35
 
DžejkobsDate: Wednesday, 27 December 2017, 02:19:55 | Message # 559
Jednooki pirat
Group: Publika
Messages: 770
Awards: 6
Reputation: 9
Status: Offline
Quote EthanMorasca ()
Džejkobs je po mom mišljenju imao solidnu poziciju u Ekenasu i pre i nakon nove podele plemena. Igrao je na dve stolice i balansirao između 2 saveza u plemenu, ali je usled nestrpljivosti malo preterao u toj dvostrukoj igri. U plemenu sa nekoliko izuzetnih igrača bilo je samo pitanje vremena kada će ga provaliti i izbaciti. Nikako mi se ne dopada što je odustao kada je shvatio da će ga izbaciti. Jako mi se dopada što je zaista igrao ovu igru, imao ideju kako da ide dalje i nije čekao da se stvari odvijaju same od sebe. Hero ili Villain? Zbog dvostruke igre - definitivno Villain.
Postoji vise razloga za moje odustajanje ne samo to sto sam provalio sta mi se radi iza ledja. Kao fan survivora naravno da i sam hejtujem svoj potez odustajanja ali u toj situaciji u kojoj sam se nasao nisam video drugacije resenje. Sada bih stvario radio skroz drugacije i normalno u meni postoji velika zelja da dokazem da nisam onaj koji odustaje kada je tesko.
 
DuXDate: Wednesday, 27 December 2017, 03:09:41 | Message # 560
Major general
Group: Publika
Messages: 315
Awards: 1
Reputation: 8
Status: Offline
Quote lilake ()
zbog toga što je prije aninog dolaska bio dogovor da zajedno idemo do f7 pa da se tamo borimo jedni protiv drugih. to je the original plan

Meni je e5 bio jači plan od tog, jer je tada bilo jako teško zadržati pleme na okupu, a vi nigde drugde niste nagovestili da je e5 samo neka priča za Anu, a savez sa Anom mi je bio još jači od svega. Tako da nije da nisam imao poverenja u vas, samo nisam mogao u tom trenutku da budem protiv nje smile
 
anchyDate: Wednesday, 27 December 2017, 09:20:09 | Message # 561
Bočica
Group: Publika
Messages: 1050
Awards: 5
Reputation: 18
Status: Offline
Dux heart

To da se glasa protiv Duxa i jeste bilo u nekom periodu tog plemenskog (mada ne znam ko je predlozio biggrin ) A videla se i moja povezanost sa Nikolom kad sam u tom istom glasanju predlagala da glasamo za Matiju umesto za Nikolu, koga ste vi ptedlozili.

Edit: Ja dobih pozivnicu... tongue


Kad se bojiš - ne postojiš!

Message edited by anchy - Wednesday, 27 December 2017, 09:40:48
 
LaraCroftDate: Wednesday, 27 December 2017, 10:03:27 | Message # 562
Imperija
Group: Publika
Messages: 4135
Awards: 30
Reputation: 145
Status: Offline
Volela bih da i takmicari opisu jedni druge, ovako kako su ih opisali Troya i Ethan (po 2-3 recenice)

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
 
Stefan97czvDate: Wednesday, 27 December 2017, 10:29:29 | Message # 563
Lieutenant general
Group: Publika
Messages: 518
Awards: 1
Reputation: 31
Status: Offline
Quote LaraCroft ()
Volela bih da i takmicari opisu jedni druge, ovako kako su ih opisali Troya i Ethan (po 2-3 recenice)
Slazem se.. 

Pozivnice ni na pomolu sad
 
troyaDate: Wednesday, 27 December 2017, 10:46:14 | Message # 564
The Grim Reaper
Group: Game host
Messages: 15630
Awards: 87
Reputation: 223
Status: Offline
NikolaKhait - Villain of the season. Nije on odigrao toliko loše koliko se čini. Nije uopšte lako dogurati u top8 a da se maltene ne pojaviš ni na jednoj igri. Možda je jedino postao previše samouveren pa mu se to obilo o glavi. Malo je potcenio igrače, previše verovao Ani i nije shvatio da ako on planira da izbaci nju u top5, da postoji šansa da i ona planira da izbaci njega.

Jason - On igra svoju neku verziju survivora, ali ja mislim da taj stil ne pravljenja dilova i ne pričanja sa ljudima još uvek nikome nije doneo pobedu, bar ne u VS. U ujedinjenju kada su klanovi počeli da ratuju, jedno vreme ga niko nije dirao, e tad je trebao da napravi sa nekima dugoročne planove.

Dzojberica - Neki bi rekli igra slična noko_boyu ali ne, za razliku od noka on je itekako privlačio pažnju na sebe i skupio par neprijatelja. Ne verujem da bi pobedio, ali mislim da je bio jako blizu finala. S obzirom na njegov stil igre, mislim da on nije mogao ništa drugačije da uradi.

Anchy - Luda Ana, najbolji društveni igrač ove sezone, malo ko bi skupio hrabrosti da onako iskoristi onu nagradu koja je namenjena za povratak igrača u svoje prvobitno pleme. Ali njoj je to pošlo za rukom i bila je u odličnoj poziciji dok nije došao trenutak da se otkrije na čijoj je zapravo strani. Velika greška je što je tada izbacila Nikolu, pogotovo jer ju je Bolest izbrisao iz prijatelja na prethodnom plemenskom savetu.

DuX - Challenge beast, na trenutke previše samouveren, na trenutke paranoičan. Morao bi da poradi malo na društvenoj igri. Sam po sebi velika pretnja ali je još veću metu stavio sebi nakon saveza sa Anom, s jedne strane je imao Ekenas koji ne želi Anu, sa druge Nuuksio sa kojima bi bio dobar jedino preko Ane. Nezavidna pozicija definitivno.
 
troyaDate: Wednesday, 27 December 2017, 10:54:12 | Message # 565
The Grim Reaper
Group: Game host
Messages: 15630
Awards: 87
Reputation: 223
Status: Offline
Quote LaraCroft ()
Volela bih da i takmicari opisu jedni druge, ovako kako su ih opisali Troya i Ethan (po 2-3 recenice)

Ili da opišu stare dobre GH-ove. biggrin
 
MarkoNGDate: Wednesday, 27 December 2017, 11:40:22 | Message # 566
The Punisher
Group: Publika
Messages: 2557
Awards: 15
Reputation: 129
Status: Offline
Quote troya ()
Ili da opišu stare dobre GH-ove
hah,dobre, kako duhovito...
 
stingemmmDate: Wednesday, 27 December 2017, 13:00:14 | Message # 567
Trainwreck diktator
Group: Publika
Messages: 674
Awards: 4
Reputation: 19
Status: Offline
Evo malo šlihtanja hostovima, mora i to neko:
Ja zaista imam samo reči hvale za naše drage troyu i Morascu. Konstantno su držali sezonu na jako visokom nivou, dopunjavali jedan drugog kad je trebalo i savršeno funkcionisali i međusobno(bar koliko smo mi videli biggrin ) i sa nama takmičarima, što verujem da je bilo još teže s obzirom na to da smo videli najrazličitije profile takmičara. Meni je i dalje najfascinantniji deo nalaženje svih nas, za to im posebno skidam kapu. Osim kao host, troya mi je bio prezabavan i kao član publike i komentator, često je baš umeo da me zasmeje i na fejsbuku a i ovde. Izdvojio bih momenat sa nekog plemenskog imuniteta kada je rečeno da Stefan predstavlja Nuuksio pa je iskomentarisao nešto u fazonu "pomozi bože", valjao sam se od smeha bukvalno. Takođe, komentar u reunionu za Nikolinu lažnu pozivnicu mu je jedan od najboljih. Ethana sam isto baš zgotivio, daleko manje komunikacije sam imao sa njim nego sa troyom ali po onome što sam video rekao bih da imamo vrlo slične poglede na igru, i deluje mi da je uspevao da razume neke stvari koje su bile iz moje perspektive za koje čak ni moj rođeni brat nisam siguran da je prihvatio u potpunosti. Od završetka sezone su mi takođe zanimljivi njegovi komentari u temama, i čak bih rekao da smo veoma slični po mnoštvu stvari, i voleo bih još više da interagujem sa njim. Takođe, neki od njegovih predloga u sezoni su bili među najinteresantnijima.
Sve u svemu, fantastičan posao i ubeđen sam da ni sam ne bih uspeo bolje. Kao što sam već rekao, sva moja očekivanja su premašena tako da: hvala hostovi <3
*ako me isprozivate u cast assessmentu brišem post*


Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.
 
troyaDate: Wednesday, 27 December 2017, 15:13:58 | Message # 568
The Grim Reaper
Group: Game host
Messages: 15630
Awards: 87
Reputation: 223
Status: Offline
Bolest - teška osoba za komentarisanje, zaista je bio škrt i u intervjuima i prilikom glasanja. Tako da zaista malo znam o njegovoj igri i potezima koje je vukao. Prvo je delovalo da igra jako pametno kada je pokušao na 2 strane, glasanje sa lilake ali opet ne isključivanje konekcija sa Duxom. Ali kasnije cela ova priča sa osvetom mi nema nekog smisla, pogotovo ako se igra na pobedu.

stingemmm - Hardcore fan survivora i verovatno najbolji igrač ove sezone. Slabiji u igrama od DuXa, slabiji u društvenoj igri od Anchy i zbog toga i malo podcenjen. Ali kao fan survivora je itekako strateški bio ispred njih. Koristio je greške protivnika i u top7 došao u poziciju da na svakom narednom plemenskom savetu skače i izbacuje osobe koje želi jer se ostale osobe ne vole i teško mogu da rade zajedno. U top7 je uradio odličan potez dok je možda i najveću grešku napravio u top5, da je u top4 kojim slučajem DuX osvojio imunitet mogao je da se slika. Vrlo lako je mogao i da pobedi da je Dzojberica izvukao drugo ime iz šešira.

noko_boy - Pobednik ove sezone. Njegov stil igre definitivno nije baš prečesto korišćen ovde a još manje uspešno izveden. U top7 kada su krenule da se izbacuju velike pretnje ja sam rekao Ethanu "pazi niko ne dira Noka a on je ubedljivo najveća pretnja, nikome se nije zamerio, bukvalno ga i ne primećuju". To se kasnije ispostavilo i tačnim, ovaj stil je legitiman ali ne i 100% siguran tj. da bi se pobedilo sa njim mnogo zavisi i od stava porote. Mogao je lako da prodje sa krompirom u finalu. S obzirom da je pobedio, ne mogu da nadjem grešku u njegovoj igri.
 
BoleeeDate: Wednesday, 27 December 2017, 15:45:48 | Message # 569
Colonel
Group: Publika
Messages: 163
Awards: 2
Reputation: 8
Status: Offline
Zasto sam los takticar a zavrsio sam u finalu?Zato sto nisam hteo da me drugi iskoriscavaju kao Dzojbericu za glas,jer da im je trebao to su mogli da iskoriste u finalnom glasanju gde su mu mogli reci za koga da glasa,pa je lako Luka mogao biti pobednik i namerno nisam hteo da se dokazujem poroti jer meni nije stalo do pobede kao sto sam vec i rekao nekoliko puta.Momci pored mene su opravdano zasluzili pobedu ali nazalost samo je jedan sole survivor.

Message edited by Bolest - Wednesday, 27 December 2017, 15:46:25
 
DuXDate: Wednesday, 27 December 2017, 15:46:13 | Message # 570
Major general
Group: Publika
Messages: 315
Awards: 1
Reputation: 8
Status: Offline
Quote troya ()
i najveću grešku napravio u top5, da je u top4 kojim slučajem DuX osvojio imunitet mogao je da se slika.

Šta je drugo trebalo da uradi u top5? biggrin
 
Forum » Virtual Survivor 6 - Finland: The Winds of Changes » Povratak u civilizaciju! » Reunion Show (VS 6 - Finland: The Winds of Changes)
Search: