Reunion Show
|
|
noko_boy | Date: Monday, 18 December 2017, 15:21:14 | Message # 106 |
Colonel
Group: Publika
Status: Offline
| Quote Džejkobs ( ) Cestitke Noleeee! Pravi pobednik iz neke moje perspektive nakon što sam iščitao ceo finalni plemenski savet. Hvala puno Dzejkobs
|
|
| |
Boleee | Date: Monday, 18 December 2017, 15:30:53 | Message # 107 |
Colonel
| Evo da se i ja obratim svima,ostao sam duzan to.Necu vas mnogo smarati ne volim bas da odugovlacim sa pisanjem.Kao prvo sezona je bila odlicna,hvala Ivanu sto me je pozvao da ucestvujem.Dacu misljenje za svakog od takmicara sa kojim sam bio u kontaktu unutar plemena i van.Krenucu od Dzejkobsa sa kojim sam bio u ok odnosima i iskreno mi je jako zao sto je odustao od takmicenja i sto on misli da sam ja imao nesto protiv njega.Zao mi je sto sam svakom verovao kada mi jave neku informaciju.Sledeci takmicar je Matija za kojeg sam mislio da ce daleko dogurati ali igrom sudbine se desilo da sam saznao da je on glasao za Vandu sa kojom sam bio u dogovoru od pocetka i na sledecem plemenskom sam glasao za njega.I zbog toga se kajem,bolje da sam njega sacuvao nego neke osobe.Za sledece takmicare,cuveni trio za koje sam znao da su u nekakvom dogovoru jos od Vandinog izbacivanja ali nisam zeleo to odmah da im kazem,nego sam samo cekao priliku i docekao sam kada sam se obratio Jasonu za pomoc da ih izbacim.Ovako prvo Ana,Dux i ti ste kompletni igraci,u jednom trenutku sam pozeleo i ja da imam takvu moc ubedjivanja i provociranja ljudi,nisam ljut na tebe nikad bio kako si ti mene opisala,krivica je moja sto sam ispao lakoveran prema tebi i Duxu.Dux tvoje planove sam skontao jos od Aninog prelaska kod nas u pleme,i to sto ti procas da sam ja hteo tebe da izbacim pre nekih takmicara nije istina,samo da si ti mene slusao i da si pokusao da ostanes sa mnom bio bi u finalu i mozda bi bio pobednik.i da bio je plan da Vanda Dux i ja idemo do finala posle Dzejkobsovog odustajanja,ali sve je to palo u vodu Kada je Vanda bila izglasana.kada je ona ispala imao sam samo jednu taktiku koja je i uspela a to je bilo da izbacim sve takmicare koji su nju izdali.Dzojbe nikad nisam bio protiv tebe to sam ti i rekao nekoliko puta,nije mi se samo svidjala tvoja taktika da budes neciji prilepak i da budes samo neciji glas.A ta vasa prica o e5 to mozete baciti u vodu,prvi E5 je bio sa Dzejkobsom u plemenu a ne sa Anom tako da E5 nikad nije ni postojao.Jasone,tebi zelim da kazem da mi je zao sto ti se nisam pre javio da probamo da napravimo jos jaci savez i verujem da bi ti dogurao jos malo dalje pa mozda i do finala.Luka,tebi zelim da se zahvalim jos jednom pred svima na tvojoj pomoci,jer bez tebe ja bih ispao jos u f6 a mozda i ranije da nisam uzeo imunitet.Novace ispao si pravi saveznik i po meni si zasluzio pobedu na kraju,tvoja taktika je bila najbolja,mozda sam i ja trebao tako da odigram da nisam se skontao sa Vandom od pocetka.A najlepse sam ostavio za kraj,Vanda hvala ti za sve lepe stvari sto su nam se desile u ovom survivoru,hvala ti sto si me ohrabrivala kada sam hteo da odustanem,zbog tebe sam i stigao tu gde sam u finalu gde sam zeleo i ti da budes.Jos jednom sve cestitke Novaku za pobedu,ceo Niksic slavi :D.
|
|
| |
noko_boy | Date: Monday, 18 December 2017, 15:35:45 | Message # 108 |
Colonel
| Quote Bolest ( ) .Novace ispao si pravi saveznik i po meni si zasluzio pobedu na kraju,tvoja taktika je bila najbolja,mozda sam i ja trebao tako da odigram da nisam se skontao sa Vandom od pocetka Quote Bolest ( ) Jos jednom sve cestitke Novaku za pobedu,ceo Niksic slavi :D. Hvala puno Bole,ne bih ovo uspio bez tebe,slavi citava Crna Gora
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 18 December 2017, 16:01:05 | Message # 109 |
Izjahani jahač
| Stingem, po meni su duboki i iskreni odnosi sustina i nije mi jasno kako si mislio bez toga da pobedis.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
Boleee | Date: Monday, 18 December 2017, 16:03:06 | Message # 110 |
Colonel
| Quote Sac ( ) po meni su duboki i iskreni odnosi sustina Tako sam i ja mislio,dok se nisam opekao
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 18 December 2017, 16:04:45 | Message # 111 |
Izjahani jahač
| Quote Bolest ( ) Tako sam i ja mislio,dok se nisam opekao Sta se desilo?
|
|
| |
Boleee | Date: Monday, 18 December 2017, 16:06:37 | Message # 112 |
Colonel
| Pa previse sam verovao nekim tamicarima za koje sam mislio da su dobri sa mnom
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 18 December 2017, 16:07:23 | Message # 113 |
Izjahani jahač
| Desava se.
|
|
| |
Boleee | Date: Monday, 18 December 2017, 16:09:27 | Message # 114 |
Colonel
| Naravno,nije ni prvi ni poslednj put da ce se to desiti
|
|
| |
DuX | Date: Monday, 18 December 2017, 16:10:43 | Message # 115 |
Major general
| Quote Bolest ( ) A ta vasa prica o e5 to mozete baciti u vodu,prvi E5 je bio sa Dzejkobsom u plemenu a ne sa Anom tako da E5 nikad nije ni postojao Samo da objasnim ovu situaciju - U mojim očima je postojao E5 (tako sam nazvao chat, i to ime "E5" nije postojalo pre nego što je Ana bila deo plemena, a i samo značenje mu je Ekenas5 kada je ostalo samo 5 ljudi u Ekenasu). Stvarno sam želeo da top5 budemo Ana, Džojbe, Vanda, ti i ja. Sećam se i mog "govora" na chatu nakon što je ispao Džejkobs, kako ne smemo da stvorimo klanove unutar plemena, i svi ste tada dali reč da pristajete na to. Odmah po ujedinjenju (nakon ispadanja Stefana), vi ste birali da li ćete glasati za Anu ili za mene, bez uključivanja Džojbe i mene u bilo koju priču i odlučivanje i tu se sve srušilo oko E5. Nikada nisam želeo da samo pobedim u igri, želeo sam da doguram daleko sa ljudima kojima verujem i sa kojima dobro sarađujem. Nakon igre sa jezerima sam izgubio poverenje u Matiju i Noleta, a nakon vaše želje da glasate za Anu sam izgubio i poverenje u Vandu i tebe.
Inače, Bole, mislim da si odigrao prilično dobru igru, i da je trebalo malo više o tome da pričaš u finalu. Sasvim zasluženo si došao do finala, i čestitke na tome.
Message edited by DuX - Monday, 18 December 2017, 16:12:15 |
|
| |
Boleee | Date: Monday, 18 December 2017, 16:14:28 | Message # 116 |
Colonel
| Reci mi samo prvu postavu plemena Ekenas posle podele?Inace hvala
Message edited by Bolest - Monday, 18 December 2017, 16:15:07 |
|
| |
troya | Date: Monday, 18 December 2017, 16:15:39 | Message # 117 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote stingemmm ( ) Btw kad smo kod prijava, mene jako zanima kako su svi ovi ljudi pronađeni i čitav proces traženja, uključujući i ljude koji su eventualno odbili učešće. Nadam se da će troya ili Ethan detaljno da odgovori pošto me interesuje svaki detalj Sam proces je bio opširan, mukotrpan i nije bilo toliko odbijanja koliko iskuliranja.
Prvo smo našli forume koji imaju survivor za diskusije tipa prijevodi-online, ana.rs, forum.hr a onda i neke druge velike forume gde bi mogli da izreklamiramo tipa burek, bosanskiforum.
Zatim sam na facebook searchu i twiteru kucao američki survivor i video da li neko ima nešto slično u statusu i ako da, da im pošaljem poruku.
Facebook mi je bila glavna baza i na njega sam najviše polagao nade. Prvo sam od prijatelja koji imaju preko 2k prijatelja tražio da mi daju linkove osoba koja su lajkovali survivor cbs stranicu. Drugi način da gledamo ko je lajkovao slike ili statuse na stranici i da tražimo balkance, tako smo u prošlosti našli neke ljude. Da bi na kraju tražili i naše ljude medju prijateljima najvećih zvezda američkog survivora, ko ih prati, lajkuje slike i slično.
Slične stvari smo radili i na instagramu na Magdaleninu ideju, samo što je tamo Ethan bio zadužem za poruke, kao i Nauparac i urke. Da bi Ethanu na kraj palo na pamet da gleda i zvezde BB i tako uhvatio DuX-a.
A sada da kažem kako sam koga našao.
noko_boy i Pejko su pronadjeni na prijevodi-online
DuX-a i Matiju je Ethan našao na instagramu
Stoleta i McSteamy-a mi je Sarbel preporučio.
Lilake sam našao na forum.hr
Stefan i Bolest su kolege menadzeri(FM)
Stingem i Nikola su pronadjeni kada sam na facebook ukucao američki survivor i njihov status je prvi. xD
Maggot i gjavolku sam imao na facebook od ranije, očigledno to nije baš prošlo dobro xD
Mitketa sam isto imao na facebook, mislim zbog FM-a.
Anchy se još pre 5 godine prijavila za Mikinu sezonu pa sam je bukmarkovao, znao sam da je Tic-Tacova drugarica. Ovog puta sam čekao da imamo bar 10 sigurnih prijava pa da zovem Živana da je iscimamo, da ne maltretiramo devojku bez veze opet.
Džojberica je kolega interista i video sam da je lajkovao survivor.
Džejkobsa i Jasona sam odabrao sa Ogae foruma. I tamo imaju neku vrstu survivora. Džejkobs je pobednik prve, Jason finalista druge sezone.
|
|
| |
DuX | Date: Monday, 18 December 2017, 16:16:39 | Message # 118 |
Major general
| Quote Bolest ( ) Reci mi samo prvu postavu plemena Ekenas posle podele?
Džejkobs je bio tu, Ana nije bila tu, ako na to misliš? Tada nismo imali nikakav dogovor za top5, i nismo svi zajedno pričali o tome. Vandu čak ni u prijateljima na FB nisam imao.
Kada smo već kod toga, Džejkobs mi je tada rekao da je imao dogovor sa tobom i Vandom, i da ste hteli da glasate za mene čim se pruži prilika za to. Da li je to tačno?
Message edited by DuX - Monday, 18 December 2017, 16:17:04 |
|
| |
Boleee | Date: Monday, 18 December 2017, 16:20:21 | Message # 119 |
Colonel
| Bila je ideja ali tek nakon sto je Ana dosla,ali to ne znaci da sam se ja slagao sa tim.Opet ti ponavljam da nikad nisam imao nameru da te izbacim da se nije desilo ono sto se desilo.
|
|
| |
DuX | Date: Monday, 18 December 2017, 16:27:36 | Message # 120 |
Major general
| Samo sam rekao da je to trebalo i da mi kažeš, da postoji ta ideja da neko hoće da glasa za mene, i to je to, mnogo više bih ti verovao na dalje Ovako kada saznam od drugih ljudi, jedino što mogu je da izgubim poverenje.
|
|
| |