Reunion Show
|
|
Sac | Date: Monday, 18 December 2017, 22:16:04 | Message # 166 |
Izjahani jahač
Group: Publika
Status: Offline
| Ethane, ti imas uvid u celokupan tok sezone, tako da verovatno znas najbolje, ja govorim na osnovu onoga sto su porota i finalisti pricali. Valjda ce posle objavljivanja intervijua da se razjasni situacija. Ja hocu da kazem da su njih dvojica imali najbolje postavljene karte. I da nije neka teska filozofija da ne treba da se svadjas sa nekim i da ga napadas. Pogotovo ako sebe predstavljas kao racionalnu osobu koja je proracunala svaku svoju rec i svaki potez i koja je sve radila zarad nekog benefita. Koji mu je bio benefit za te 'poteze'?
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Message edited by Sac - Monday, 18 December 2017, 22:17:22 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 18 December 2017, 22:28:10 | Message # 167 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote Sac ( ) Ethane, ti imas uvid u celokupan tok sezone, tako da verovatno znas najbolje Nije baš da sam trošio sate i sate razmatrajući svaki potez svakog učesnika, intervjue sam uglavnom površno iščitavao.
Quote Sac ( ) Ja hocu da kazem da su njih dvojica imali najbolje postavljene karte. Ne bih se složio sa ovim, mislim da su se izborili da loše postavljene karte postave bolje.
Quote Sac ( ) I da nije neka teska filozofija da ne treba da se svadjas sa nekim i da ga napadas. S obzirom na to da nisam robot, meni je svađanje vrlo prihvatljivo ukoliko za to postoji razlog. Radije bih izgubio u VS (a znamo da mi to ide ), nego prećutao nekome nešto što bih inače zamerio. Virtuelna igrica nije vredna toga.
Quote Sac ( ) Pogotovo ako sebe predstavljas kao racionalnu osobu koja je proracunala svaku svoju rec i svaki potez i koja je sve radila zarad nekog benefita. Koji mu je bio benefit za te 'poteze'? U to kako Luka predstavlja sebe stvarno ne bih zalazio, ali mislim da neke stvari posmatraš isuviše uštogljeno i bukvalno, a ovo je jedna od tih stvari.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 18 December 2017, 22:32:11 | Message # 168 |
Vašljivi glodar
| Hteo bih da naglasim da meni mnoge stvari koje su Luka i Nikola radili tokom sezone ne leže i da nipošto ne tvrdim da je Luka savršeno odigrao, ali mislim da je Sacovo insistiranje da je Luka izgubio samo zbog loše/slabe/nedovoljno kvalitetne/kako god društvene igre veliko uprošćavanje stvari.
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 18 December 2017, 22:38:18 | Message # 169 |
Izjahani jahač
| Ne, kazem da je i strateski lose odigrao.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 18 December 2017, 22:39:46 | Message # 170 |
Vašljivi glodar
| S obzirom da to kažeš ti kao poznati strateško-društveni ekspert, nemam šta više da dodam.
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 18 December 2017, 22:42:37 | Message # 171 |
Izjahani jahač
| Quote EthanMorasca ( ) S obzirom na to da nisam robot, meni je svađanje vrlo prihvatljivo ukoliko za to postoji razlog. Radije nih izgubio u VS (a znamo da mi to ide ), nego prećutao nekome nešto što bih inače zamerio. Virtuelna igrica nije vredna toga. Juuuu kakav si ti to Survivor igrac, brukas se. Bas sam razocaran, nisam vise tvoj fan!(mora i ja tebi da ga zavucem malo ).
|
|
| |
lilake | Date: Monday, 18 December 2017, 22:49:28 | Message # 172 |
Babetina
| Može li još intervjua i glasova?
|
|
| |
stingemmm | Date: Monday, 18 December 2017, 23:14:47 | Message # 173 |
Trainwreck diktator
| Quote Stefan97czv ( ) Bez obzira ako je odnos sa nekim dubok onda se to ne može reći prosto pogotovo zbog toga što sam za njega sve najbolje rekao.. A ni sa Anu ni nikolu nisam.. To me strasno iznenadilo i onda kada sam ispao što je znao sve a do kraja ćutao i pustio da pravim budalu od sebe..Svakako mislim da je najbolji igrač ali ja mu iz tih razloga nisam mogao dati glas Jebiga, odmah sam priznao grešku, objasnio ti zašto je došlo do tog izliva i izvinio ti se, bolje od toga nisam mogao nakon što je šteta već načinjena. Svakako samo sebe krivim za to, ti apsolutno imaš pravo da pređeš/ne pređeš preko toga, a pogotovo da glasaš vodeći se time.
Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
|
|
| |
stingemmm | Date: Monday, 18 December 2017, 23:20:30 | Message # 174 |
Trainwreck diktator
| Quote Sac ( ) Izgleda onda da je Stingem imao najvise ispada kod porote, sto je u kantradikcji sa njegovim nastupom kako je sve kaluklisao. Moji ispadi nikada nisu bili vređanje, Stefanu nijednu ličnu reč nisam rekao. Zapravo, sve što sam govorio poroti je da se pomire sa tim da su ispali i prestanu da se dure oko toga. A nikada nisam rekao da sam sve kalkulisao, već da sam se TRUDIO da kalkulišem, a već sam objasnio (prilično opširno) kako je došlo do mojih ispada i da ih smatram najvećim greškama. Meni se ipak čini da ovde ima ljudi koji se trude da nađu zamerke u mojoj igri po svaku cenu jer sam izbacio neke od favorita, ali zaista za tim nema potrebe, sam ishod sezone pokazuje da sam i te kako pravio greške, nema potrebe da izmišljamo i izvrćemo reči.
|
|
| |
stingemmm | Date: Monday, 18 December 2017, 23:22:09 | Message # 175 |
Trainwreck diktator
| Quote EthanMorasca ( ) Pravi eksperti za socijalnu igru bi trebalo da znaju da je lako sprovoditi Jury Management kada ste u većinskom savezu i kada lagano idete ka finalu (osim ukoliko vas najbliži saveznici ne izbace pred finale). U slučajevima kada je neko u nezavidnoj poziciji i mora da se bori svim silama da preživi svaki krug i dovuče se do finala, sprovođenje Jury Managementa je dosta otežano, a ruke su često vezane.
|
|
| |
stingemmm | Date: Monday, 18 December 2017, 23:25:10 | Message # 176 |
Trainwreck diktator
| Quote Sac ( ) Ethane, potpisujem sve sto kazes(i cenim pokusaj da mi ga zavuces), ni ja ne bih mogao tako. Ali tesko da se bilo sta od toga sto si rekao moze primeniti na ovu situaciju. Stingem nikad nije bio u manjini, imao je rodjenog brata u igri, koji je menjao pleme, tako da su njih dvojica imali veze na sve strane. To su donekle i iskoristili, ali mislim da su mogli i mnogo bolje. Jedva cekam da procitam intervijue kako i zasto je ispao Nikola. Isto tako ovi ispadi sa Lilake i Stefanom mu nikako nisu bili na mestu, pa sta god da je mislio o njima. Jel praviš glasanje za najgoreg igrača sezone? Mislim da jedino glasanjem za sebe u toj anketi mogu da dođem do nekog zaključka sa tobom
|
|
| |
stingemmm | Date: Monday, 18 December 2017, 23:26:18 | Message # 177 |
Trainwreck diktator
| Quote anchy ( ) Quote Stefan97czv ()Pa tim prvim plemenskim je se situacija mogla okrenuti za 360 stepeni Mozda za 180 biggrin Jedva sam se suzdržao
|
|
| |
stingemmm | Date: Monday, 18 December 2017, 23:27:38 | Message # 178 |
Trainwreck diktator
| Quote EthanMorasca ( ) Sac, ja se ne bih složio da Luka nije bio u manjini, ali ne bih da budem drveni advokat, možda i on lično smatra da nije bio u manjini, zaista ne znam. Ono što hoću da kažem jeste da je lako biti naknadno pametan i uočavati greške u nečijoj igri koje je taj neko možda načinio zato što nije imao drugog izbora ili zato što je morao da se brani ili mu je prekipelo da mu neko popuje ili slično. Mnogo si mi bolji advokat od nekih drugih koji su to pokušavali tokom sezone, odobravam skroz
|
|
| |
stingemmm | Date: Monday, 18 December 2017, 23:29:11 | Message # 179 |
Trainwreck diktator
| Quote anchy ( ) Ahahahahaha, da li je ovo realno biggrin I zasto kod mene pise "Slabic" ? tongue (vidim da pise i kod drugih, ali to nije sada bitno) Nikola je iskopao vreme kad si se registrovala i ubeđivao me time da si lažljivica koja je već igrala ovo milion puta i sve nas maže. Nije da je bio daleko od istine
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 18 December 2017, 23:30:47 | Message # 180 |
Vašljivi glodar
| Quote stingemmm ( ) Mislim da jedino glasanjem za sebe u toj anketi mogu da dođem do nekog zaključka sa tobom Mislim da ni to ne bi upalilo.
Quote stingemmm ( ) Mnogo si mi bolji advokat od nekih drugih koji su to pokušavali tokom sezone, odobravam skroz Hahaha...
|
|
| |