Reunion Show
|
|
Elio | Date: Friday, 22 June 2018, 23:48:06 | Message # 181 |
Božen
Group: Publika
Status: Offline
| Evo mojih...sad sam skapirao da sam negde ponovio isto pitanje dva puta -najveći manipulator sezone- Elio i Maski -najbolja strategija- Killy -najslabiji u igrama- Petar -igrač koji je mislio da je mnogo bolje igrao nego što zapravo jeste- JocaJuve, mada na kraju ispade i Petar :/ -najlepši učesnik- Mumina -najslatkorečiviji učesnik- Elio i Killy -najpametniji učesnik- Juve i Gardijan možda -najmanje pametan učesnik- Bennyo -najbolji u igrama- Gardijan -igrač koji je prljavo igrao i služio se svim sredstvima- Keler -igrač za kojeg mislite da je najviše zaslužio da pobedi, a da to nije Killy- Elio naravno -igrač koji se najviše razlikuje na forumu i u rlu- mislim Gardijan
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
Message edited by Elio - Saturday, 23 June 2018, 03:03:00 |
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 22 June 2018, 23:48:07 | Message # 182 |
Podguzna muva
| Quote TheGuardian ( ) najpametnijeg učesnika - uf, ovo mora da prepustim bratu Chris-u <3 <3 <3 mogao bih i do najlepseg iskreno ali ajde, jako 2. sam <3
Can't stop, so shut your mouth
|
|
| |
Elio | Date: Friday, 22 June 2018, 23:50:41 | Message # 183 |
Božen
| Quote ChrisKeller ( ) igrača koji je prljavo igrao i služio se svim sredstvima: elio Sličan se sličnom raduje :heart:
|
|
| |
YoungWolf | Date: Friday, 22 June 2018, 23:50:57 | Message # 184 |
Revijalni član
| Quote Elio ( ) Pitanja se odnose na one koji su doguraki do ujedunjenja, a može da se uvrsti i ivana123 jer je bila članica porote Od ovih ostalih. samo sam ja ostao... Ne brini se, necu da odgovaram.
|
|
| |
Maski | Date: Friday, 22 June 2018, 23:52:24 | Message # 185 |
The Idol Queen
| pa sta se bunis onda stalno sto sam bila protiv vas to i ja govorim sve vreme da mi je bila voznja do vise pozicije
-najvećeg manipulatora sezone killy (: da je mumina aktivna ostala mozda ona i elio je imao sanse ja msm (: -najboljeg stratega opet identican odgovor kao malo pre ja msm -najslabijeg u igrama svi koji nisu igrali a ima ih na pregrst... -igrača koji je mislio da je mnogo bolje igrao nego što zapravo jeste hah pa verovatno petar :P i ja u par momenata ^^ -najlepšeg učesnika heh sad, ocenjujem nakon rl upoznavanja ^^ -najslatkorečivijeg učesnika a i nema nesto (: nije da nisu bili samo je bilo providno, al bambi za trud -najpametnijeg učesnika hm ne znam jos tesko je proceniti ovako online (: -najmanje pametnog učesnika hah a jeste sad to tek nemoguce izvaliti, iionako stalno precenjujem ljude... -najboljeg u igrama juve, elio, killy gardian papi maski tic ;P -najgorek u igrama opet ista prica svi neaktivni, mozda ja dok sam bila na moru -igrača koji je prljavo igrao i služio se svim sredstvima heheh ima ih par prljavih al elio je najgori od svu decu (: -igrača za kojeg mislite da je najviše zaslužio da pobedi, a da to nije Killy pffft ja naravno juve sigurno <3 ali realno bilo ko ko je bio aktivan da su preziveli imali bi verovatno podjednako dobre poteze i story arcove (: -igrača koji se najviše razlikuje na forumu i u rlu e ne znam /: upoznala sam samo njih troje i to skoro, tako da odgovaram na pitanje neki drugi put ^^
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
Elio | Date: Friday, 22 June 2018, 23:52:25 | Message # 186 |
Božen
| Quote YoungWolf ( ) Od ovih ostalih. samo sam ja ostao... Ne brini se, necu da odgovaram. Možeš Wolf naravno da odgovaraš, nego sam namerno stavio ove iz ujedinjenja jer najlakše je reći da je najgori u igrama bio onaj ko je prvi ispao, ovako je malo teže.
|
|
| |
Maski | Date: Saturday, 23 June 2018, 00:00:55 | Message # 187 |
The Idol Queen
| Quote ChrisKeller ( ) -najslatkorečivijeg učesnika: maski kada treba da se glasa u finalu happy majko bozija i hriste na tostu pajanemogu
|
|
| |
TheGuardian | Date: Saturday, 23 June 2018, 00:00:56 | Message # 188 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| Sram te bilo Elio, iskljucio si YoungWolf-a, slobodno odgovori covece
|
|
| |
TheGuardian | Date: Saturday, 23 June 2018, 00:04:07 | Message # 189 |
Trojin šegrt
| Ih napokon nesto, za ovo sam vadio kokice
|
|
| |
Killy | Date: Saturday, 23 June 2018, 00:13:48 | Message # 190 |
Sveti Ilija
| -najvećeg manipulatora sezone Rekao bih Mumina, ja jesam muljao ali mislim da je ona bolja u tome -najboljeg stratega Pa rekao bih u ovoj sezoni da sam ja bio poprilično dobar u tome, ali smatram da i Petar ima um za to, samo....mogao bi da nauči da ne brblja toliko, zato je i izbačen bio. -najslabijeg u igrama Ja, nijednom nisam pobedio u igri XD -igrača koji je mislio da je mnogo bokje igrao nego što zapravo jeste Petar, he was too full of himself -najlepšeg učesnika Od devojaka sam samo Maski upoznao. Jeste da je lepa, bar meni, ali nije fer kad druge devojke nisam video XD Tako da ću ovo pitanje odložiti. -najslatkorečivijeg učesnika Elio i Ja -najpametnijeg učesnika Joca, Maski, Elio, Kris...teško mi je da izaberem. -najmanje pametnog učesnika Petar, jer je stvarno puno glupih grešaka napravio. Nadam se da se ne ljutiš, mislim samo na ovu sezonu XD -najboljeg u igrama Tic-Tac :P Bez šale, Guardian, Maski, Joca. -igrača koji je prljavo igrao i služio se svim sredstvima Pa...ono, izvini ali rekao bih Elio xD -igrača za kojeg mislite da je najviše zaslužio da pobedi, a da to nije Killy Maski bre, kakvo je to pitanje? XD -igrača koji se najviše razlikuje na forumu i u rlu Kris
お前はもう死んでいる
|
|
| |
Maski | Date: Saturday, 23 June 2018, 00:16:23 | Message # 191 |
The Idol Queen
| e a el mogu ja ovde da pitam sta su kome avatari ^^ gardijana vidim da je guildwars elio je i dalje pod utiskom filma ja msm (: keler mumina troja to kontam, mada me za troju zanima zasto bas taj lik ethan je izvuko zenskarosa iz tocka vremena umesto da uzme Perina ili Mata sac mi malo pomogao kad je pomenuo avatar pa mi sad jasno (: ali me zanima dal su druge slicke random tipa od anchy i tiksi ivana ili ima neka prica iza njih (:
|
|
| |
TheGuardian | Date: Saturday, 23 June 2018, 00:17:42 | Message # 192 |
Trojin šegrt
| Hteo sam vise nekog lika kao andjeo cuvar, ali mi troya rekao da stavim avatara da bi nas raspoznao pa sam na ovo prvo naleteo, nije los GW2
|
|
| |
ivana123 | Date: Saturday, 23 June 2018, 00:20:37 | Message # 193 |
Lieutenant general
| Meni je random, volim životinje, zečevi su mi visoko na listi omiljenih (posebno ovako mali ).
Ma fai rumore, sì Ché non lo posso sopportare Questo silenzio innaturale Tra me e te
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 23 June 2018, 00:21:15 | Message # 194 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote Maski ( ) mada me za troju zanima zasto bas taj lik Bio je ucesnik zadnje sezone koje sam tad gledao, pa zato, nema neke posebne price
|
|
| |
Killy | Date: Saturday, 23 June 2018, 00:21:59 | Message # 195 |
Sveti Ilija
| Moj avatar na Japanskom znači "ti si dobro dete", ali najbitniji deo je "dobro dete" jer se na japanskom to čita kao "Iko", što mi je inače nadimak :P
お前はもう死んでいる
|
|
| |