Reunion Show
|
|
Maski | Date: Sunday, 02 December 2018, 05:27:38 | Message # 196 |
The Idol Queen
Group: Publika
Status: Offline
| Quote anchy ( ) Ili bi da kažeš da sam trebala da ćutim iako me Maski pljuje i izbegava da konkretno priča sa mnom i da glasam za Nikolu i da bi posle sve bilo ok? Ne znam u kom univerzumu živiš, ali u tom univerzumu bih možda priznala da sam eto sama kriva biggrin Mislim, i ta Maski mi je rekla da sam kolateralna šteta, ne znam što ti sad analiziraš ono što ne znaš detaljno.
Maski nije pljuvala nemoj preuvelicavati sad ti :P
Quote tiksi ( ) U tom smislu me bas zanima Maskin glas za Anchy npr. kao i neki drugi glasovi drugih ljudi za druge ljude. Primecujem da je u ovom pravcu isao glas za Khait-a iako postoji stvarno debela sansa da bi on svakako bio na spisku za odstrel u prva 1-3 kruga sa ovakvom strukturom ostalih ljudi. To mi je dosta smetalo u nekim ranijim sezonama, jbt izbacujes nekog napisi ne odgovara mi da budes u igri i cao. zato sto jesmo mogli dalekoooo XD ne bi lako ispao uopste da nije odma krenuo na mene, bili bi Ana Khait i ja ja i gard i ja ili ana i jakov ana i slavomir on sa mikom i gard sa mikom i vandom i samim tim bi opet imali kontrolu nad svime samo bi krace trajao mir nego sto je sad jer bi morali okretati ljude jedne protiv drugih ranije... i posle bi u ujedinjenju bila mnogo interesantnija klanica nego sad...
vidi se da ti neko ne odgovara jer glasas za njega nema tu sta, ja i dalje nisam prezalila ovu postavku vsa niti sto je odma u vodu palo sve sa khaitom... pa eto i dalje patim za protracenim potencijalom
moram priznati da me je oraspolozilo citanje glasova i svaka cast Tiksi na ovim malim komentarima ispod imena neki su me bas nasmejali bili
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
Maski | Date: Sunday, 02 December 2018, 05:38:05 | Message # 197 |
The Idol Queen
| Quote LaraCroft ( ) Dobrodosla u klub otpadnika i da dodam - skreni u pravu ulicu Grada Greha cool u Gradu greha je samo jedna ulica za mene u kojoj vladaju devojke iz starog rada
|
|
| |
Jason | Date: Sunday, 02 December 2018, 09:04:14 | Message # 198 |
Generalissimo
| Quote EthanMorasca ( ) Od tebe mi ni ne treba, iskreno.
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 02 December 2018, 10:11:18 | Message # 199 |
Izjahani jahač
|
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 02 December 2018, 10:11:19 | Message # 200 |
Imperija
| Quote Maski ( ) u Gradu greha je samo jedna ulica za mene u kojoj vladaju devojke iz starog grada Na tu ulicu i mislim sve ove godine, kad god pomenem taj citat iz filma
EDIT: Pitanje za Finaliste. Koji trenutak u VS je bio preloman za vas plasman u Finale, kada ste postali skoro 100% sigurni da idete do kraja?
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Sunday, 02 December 2018, 10:27:37 |
|
| |
anchy | Date: Sunday, 02 December 2018, 12:20:31 | Message # 201 |
Bočica
| Quote Maski ( ) Maski nije pljuvala nemoj preuvelicavati sad ti :P Hahah volim kad se neko uhvati za reč umesto za poentu Pljuvanje u smislu okretanja ljudi protiv mene, a kao u savezu smo Upotrebi apsolutno reč koju hoćeš, pričala si Slavomiru da ću ga iskoristiti, dok ništa konkretno nisi htela da mi kažeš, a dok sam pritom ja tebi rekla direktno za koga bih, a ako se to ne može, ok i Slavomir, neću talasati. Uopšte je rečenica upućena troyi koji pokušava da me ubedi da sam radila nešto što nisam.
Kad se bojiš - ne postojiš!
Message edited by anchy - Sunday, 02 December 2018, 12:23:05 |
|
| |
Maski | Date: Sunday, 02 December 2018, 14:54:51 | Message # 202 |
The Idol Queen
| Quote anchy ( ) Hahah volim kad se neko uhvati za reč umesto za poentu poenta je jasna i upucena troji nemam za sta tu da se hvatam, ali je takodje ok da se izrazavas tacno narocito kad svojim recima karakterises nekog drugog... moj komentar je bio donekle saljive prirode ali ajd kad shvatas ozbiljno vec red je da ti dam ozbiljan odgovor...
timeline je sledeci... - pricamo o savezu i ja racunam da cemo nas troje raditi zajedno - nikola salje lazni ss gardijanu i pocinje ga nagovarati da glasa za mene - gardijan prenosi to i ja pocinjem paranoisati i prestajem verovati tebi narocito zato sto sam mislila da se cujete vise i da me samo otvoreno lazes za koga bi glasala - pocinjem pricati sa ljudima i pravim paniku (ukljucujuci i sa slavomirom) cisto u slucaju da stvarno jeste istina da me zelite napolje - manjak komunikacije samnom od strane nikole i ono sto sam ja pogresno procenila da je muljanje sa tvoje strane me teraju da ucvrstim sto vise glasova protiv njega - nakon sto sam sredila glasove dolazim tebi i pricamo gde ti resavas da se ja samo vadim i pokusavam da izbednem izbacivanje, pokusavam ti objasniti nekoliko puta sta se desavalo moj proces razmisljanja i sta je ko kome pricao ti mi se smejes... - napravim grupu sa tobom i nikolom da bi razjasnili sve pre nego sto je prekasno vi se ismejete i ja lepo kazem ok tolko od mene... ti si resila da verujes njemu da nije slao ss ti si resila da ignorises sve sto sam ti pricala jer si umislila da se pokusavam spasiti iako je sve vec bilo gotovo ti si resila da znas bolje o tome sta ja mislim nego ja sama...
e sad vidis u cemu je ovde problem... ovo sam ti vec pricala tada i kasnije opet kad si ispala i sad evo poslednji put... prica se ne menja koliko god ti zelela da ignorises moje motivacije i objasnjenja... i svaki put kad mi krenes pricati ovakve stvari ja ti kontriram istim argumentima i ti to smatras pravdanjem, ne validnom opcijom koju treba razmotriti kao potencijalnu istinu, ne kao necim sto opisuje neciji proes razmisljanja i ponasanja vec kao prazne izgovore...
svasta se tu desavalo ubedjivala sam slavomira tek nakon sto je nikola zasro sve i ti bila (po meni) muljava ali svaka prica ima dve strane nemoj pretpostavljati da znas moju bolje od mene same jer i nakon svega sto smo pricale ti i dalje nekako uspevas zanemariti sve to jer si ubedjena da je to samo pravdanje, sta imam zaboga da ti se pravdam za bilo sta, ali eto ja kao i ti delim sledece misljenje
necu trpeti kad neko
Quote anchy ( ) pokušava da me ubedi da sam radila nešto što nisam.
Quote LaraCroft ( ) Pitanje za Finaliste. Koji trenutak u VS je bio preloman za vas plasman u Finale, kada ste postali skoro 100% sigurni da idete do kraja? kad su me Jakov i roo usvojili i kad sam shvatila da vecina novih igraca nije sklona spletkarenju :P
|
|
| |
TheGuardian | Date: Sunday, 02 December 2018, 15:21:10 | Message # 203 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| Quote LaraCroft ( ) EDIT: Pitanje za Finaliste. Koji trenutak u VS je bio preloman za vas plasman u Finale, kada ste postali skoro 100% sigurni da idete do kraja?
Pa cim je doslo do ujedinjenja, malo nakon toga, bio sam uveren da cu dobiti dobar deo igara, imao sam solidan savez i znao sam gde su svi tajni imunitet/legacy i ostale gluposti
|
|
| |
Kacha | Date: Sunday, 02 December 2018, 15:25:41 | Message # 204 |
Major general
| Možemo li mi novi dobit kakav tutorial ko se ovdje mrzi, ko voli i to? Teško je ovo popratit xD xD xD
"You miss 100% of the shots you don`t take. - Wayne Gretzky" - Michael Scott
|
|
| |
Maski | Date: Sunday, 02 December 2018, 15:30:14 | Message # 205 |
The Idol Queen
| Quote Kacha ( ) Možemo li mi novi dobit kakav tutorial ko se ovdje mrzi, ko voli i to? Teško je ovo popratit xD xD xD
to ti ko u teen drami menja se svake epizode sem velikih krvnih zavada koje drze seriju... to traje barem jednu sezonu :P
|
|
| |
Kacha | Date: Sunday, 02 December 2018, 15:35:40 | Message # 206 |
Major general
| Quote Maski ( ) to ti ko u teen drami menja se svake epizode sem velikih krvnih zavada koje drze seriju... to traje barem jednu sezonu :P
hahaha vidim da ima svega
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 02 December 2018, 16:13:50 | Message # 207 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| 2. Ciklus
Sve je počelo 2. igrom za Imunitet, ilustrovana osmosmerka i iskusni All Stars igrači pobedjuju i ako su bili sporiji. Novi su poslali nešto što i nema baš puno smisla. Nakon ove igre oba plemena su dobili zadatke za tajne imunitete u svojim kampovima, ali o tome ćemo kasnije.
Na plemenskom savetu plemena Brao je nastala ludnica, jedan od najboljih plemenskih sezone, 2 zaraćene strane, Vlad protiv Roa, Kacha kao odlučujući glas a Bug, pa dobro on je zabagovao. Vlad je izbačen rezultatom 4-3-1.
Evo i glasova:
https://i62.servimg.com/u/f62/13/15/40/54/2_plem12.jpg
|
|
| |
Maski | Date: Sunday, 02 December 2018, 16:22:56 | Message # 208 |
The Idol Queen
| Quote troya ( ) Novi su poslali nešto što i nema baš puno smisla. a ocemo imati mi pristup tom besmislenom biseru? :P
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 02 December 2018, 16:27:35 | Message # 209 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote Maski ( ) a ocemo imati mi pristup tom besmislenom biseru? Ma resenje je bilo hram Baksei Chamkrong
a oni su poslali nesto tipa bakcghhkamkrong
Samo su izvukli slova, nisu sklapali rec i proveravali na google i jos nisu sva slova bila tacna.
|
|
| |
Kacha | Date: Sunday, 02 December 2018, 16:31:50 | Message # 210 |
Major general
| Hahaha vrhunski smo bili
|
|
| |