Reunion Show
|
|
troya | Date: Thursday, 06 December 2018, 22:22:30 | Message # 301 |
The Grim Reaper
Group: Game host
Status: Offline
| Roo moze sa nama da podeli svoj plan.
|
|
| |
Roo | Date: Thursday, 06 December 2018, 22:52:21 | Message # 302 |
Colonel
Group: Publika
| To sam već negdje i napisao, a i u intervjuu jednom sam napisao... plan mi je bio izbacit Guardiana, no nisam imao podršku dovoljnu da ne ugrozim svoj položaj, nisam se htio okrenut protiv 2 saveznika(Maski i Kacha), a nisam znao koliko mogu vjerovat Demarcusu i anchy ubuduće ako ostanem bez podrške Kache i Maski zbog tog "flipanja"... pošto nijedna nije prihvatila onda sam bio stao na tu stranu i izbačen je Demarcus, koji mi tad nije bio meta, kao ni anchy, ali eto jbg
|
|
| |
troya | Date: Friday, 07 December 2018, 12:04:11 | Message # 303 |
The Grim Reaper
| 6. ciklus
Sve je počelo sa The Game of Ups and Downs u kojoj je novo pleme Brao po prvi put pobedilo i osvojilo nagradu. Njihova nagrada je bila da pošalju po jednu osobu iz svakog plemena na exile island.
Oni su izabrali TheGuardiana i Emu koji su tamo dobili novu dilemu. Da izaberu po jednu osobu iz svog plemena koja neće učestvovati na igri za imunitet ali takodje ta osoba bi imala imunitet ako kojim slučajem izgube. Oboje su izabrali sebe, tako da je njih dvoje imalo potencijalni imunitet.
Počela je igra za Imunitet, nezaobilazni "Step for the tribe" gde je Jarai još jednom ubedljivo slavio rezultatom 13-6. Možda bi drugačije bilo da je tu bio i TheGuardian ali čisto sumnjam, pobednici su bili kao hijene na toj igri, brzi i efikasni.
Na plemenskom savetu plemena Brao imunitet je imao TheGuardian dok je jednoglasno izglasana Anchy rezultatom 4-1, ona je glasala za Kachu.
Glasovi: https://i42.servimg.com/u/f42/13/15/40/54/6_plem11.jpg
|
|
| |
tiksi | Date: Friday, 07 December 2018, 17:46:42 | Message # 304 |
Krtica
| Kacha
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Kacha | Date: Friday, 07 December 2018, 18:41:44 | Message # 305 |
Major general
| Quote tiksi ( ) Kacha
a šta ćeš xD
"You miss 100% of the shots you don`t take. - Wayne Gretzky" - Michael Scott
|
|
| |
troya | Date: Friday, 07 December 2018, 19:29:28 | Message # 306 |
The Grim Reaper
|
|
|
| |
troya | Date: Friday, 07 December 2018, 22:45:48 | Message # 307 |
The Grim Reaper
| Nakon toga su takmičari dobili zadatak za poslednji tajni Imunitet u sezoni.
Zadatak koji trebate rešiti kako biste osvojili Tajni imunitet je Logogrifna asocijacija.
Ova je asocijacija specifična po tome što su reči u kolonama zapravo logogrifi - reči koje su nastale promenom odreðenog slova.
(Primer logogrifa: deVetogodišnjakinja – deSetogodišnjakinja).
To znači da ćete rešenje svake kolone moći dobiti tek kada u svakoj reči promijenite po jedno slovo i dobijete one pojmove koji se traže. (Npr. ako je rešenje jedne kolone "luk", promenom možete dobiti reč "muk", "lek", lud", "vuk", "lak", lug"... ali samo je jedan pojam tačan.)
Ako to pravilno uradite, dobićete tri nova logogrifa. Kada i njima promenite po jedno slovo, moći ćete dobiti i konačno rešenje.
A1 - gladni A2 - stani A3 - ceo A=???
B1 - prvo B2 - tanana B3 - lica B=???
C1 - vegan C2 - klip C3 - žuto C=???
Konačno = ???
Game hostu u privatnoj poruci šaljete rešenja kolona A, B i C, kao i konačno rešenje. Ko prvi pošalje sva 4 tačna rešenja, osvaja Tajni imunitet.
Rešenje:
|
|
| |
|
lilake | Date: Friday, 07 December 2018, 23:56:11 | Message # 309 |
Babetina
|
Dopuna
Message edited by lilake - Friday, 07 December 2018, 23:57:24 |
|
| |
ErinNavan | Date: Saturday, 08 December 2018, 00:32:47 | Message # 310 |
Kućna pomoćnica
| Nikad tu igru savladati neću.
Koviljka za predsednika! http://www.forum.epskafantastika.com/index.php
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 08 December 2018, 13:41:54 | Message # 311 |
The Grim Reaper
| 7. ciklus - The Fall of Don Brasco
Prva igra u ujedinjenju, čuvene razlike i Sanja pokazuje da je strah i trepet u igrama i pobedjuje Maski i osvaja Imunitet!
Na prvom plemenskom u ujedinjenju ispada Miko tj. DonnieBrasco, rezultat je bio 5-3-2, ErinNavan je dobila 3 a Roo 2 glasa protiv sebe.
Evo i glasova:
https://i42.servimg.com/u/f42/13/15/40/54/7_plem11.jpg
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 08 December 2018, 13:43:35 | Message # 312 |
The Grim Reaper
| Meni se cini da je i ovo ipak bio blindside
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 08 December 2018, 15:52:40 | Message # 313 |
Imperija
| Pa da je Miko uspeo da ujedini glasove koji su se rasuli na Erin i Rooa, pa da pokusa da se spasi, makar u tie breaku...
Ali sta mu znaci krug do dva vise, kada je svakako bio na spisku za odstrel
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 08 December 2018, 18:14:55 | Message # 314 |
The Grim Reaper
| 8. ciklus
Ovaj ciklus je počeo igrom za nagradu, nagrada je bila prednost u narednoj igri za imunitet. Sanja i TheGuardian su bili kapiteni i birali su svoje saigrače za tu igru, po meni Sanja je napravila veliku grešku kada je izabrala Kachu, ne zato što je Kacha loš igrač ali je time omugućila TheGuardianu da ne odbaci ni jednog od svojih 4 saveznika sa prethodnog plemenskog saveta, tako da umesto da bira izmedju Roo i Eme, TheGuardian je imao lagan zadatak i na kraju je Lilake završila odbačena. Sanjina ekipa je lagano pobedila.
Nakon toga dolazi igra za Imunitet, Sanja je sama po sebi odličan igrač i tu je imala i prednost ali je zbog brzopletosti i ne čitanja pravila prepustila pobedu TheGuardianu.
Plemenski savet je bio prava ludnica, 3way tie izmedju Maski, Lilake i upravo Sanje, koja nije iskoristila svoj tajni imunitet. Nakon 3-3-3 u ponovnom glasanju ispada Sanja sa rezultatom 4-1, tajni imunitet je ponela kući.
Glasovi:
https://i42.servimg.com/u/f42/13/15/40/54/8_plem14.jpg
Ponovno:
https://i42.servimg.com/u/f42/13/15/40/54/8_plem13.jpg
|
|
| |
Sanja | Date: Saturday, 08 December 2018, 18:33:00 | Message # 315 |
Major general
| Quote troya ( ) Sanja je napravila veliku grešku kada je izabrala Kachu
Jakov : " Izaberi Kachu, nemoj nekog od nasih da ne bude providno da smo u savezu".
Roo... Kroz celu igru me drzalo to razocarenje sto je Vlad ispao i verovala sam mu kad je rekao da si muljator. Dok nisam saznala da je tu Jakov igrao glavnu ulogu pa je birao izmedju vas dvojice Prastaj Roo!
|
|
| |