zanimljivi tekstovi - Page 2 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Generalna diskusija » Svastara » zanimljivi tekstovi (za interesantne stvari koje nadjete na netu)
zanimljivi tekstovi
djoDate: Saturday, 12 March 2011, 11:15:34 | Message # 16
Generalissimo
Group: Publika
Messages: 1649
Awards: 18
Reputation: 101
Status: Offline
21.12.2012

Sta mislis,gde ce biti sledeca katastrofa? xD


>>>may the odds be ever in your favor>>>
 
EmmaCvetcheDate: Saturday, 12 March 2011, 11:28:52 | Message # 17
Lieutenant general
Group: Publika
Messages: 500
Awards: 60
Reputation: 168
Status: Offline
Sada sam pogledala ovo sad Jadni Japanci wacko

http://www.youtube.com/watch?v=C3dwuiUsn5k


there's a storm coming mr. wayne
 
djoDate: Saturday, 12 March 2011, 13:14:44 | Message # 18
Generalissimo
Group: Publika
Messages: 1649
Awards: 18
Reputation: 101
Status: Offline
Jedne večeri 4 studenta bili su na zabavi i nisu učili za test koji je trebao biti sljedeći dan. Ujutro su isplanirali slijedeće:zaprljali su se što su bolje mogli, zatim su takvi otišli do profesora i rekli mu da su prošlu noć bili na vjenčanju, a na povratku im je pukla guma na autu pa su ga morali gurati natrag i zbog toga nisu u stanju pisati test.Profesor je ljubazno dozvolio da pišu test za 3 dana.
Zahvalili su mu i rekli da će biti spremni za 3 dana.

Trećeg dana su otišli pisati test. Profesor je rekao da im je pripremio poseban test i da će svatko od njih pisati u drugoj prostoriji. Svi su se složili s tim budući da su se dobro pripr...emili.

Test se sastojao od jednog pitanja za 100 bodova.

Pitanje 1:
Koja guma?
a) prednja lijeva
b) zadnja lijeva
c) prednja desna
d) zadnja desna


>>>may the odds be ever in your favor>>>
 
anguaDate: Saturday, 12 March 2011, 15:50:51 | Message # 19
Colonel
Group: Publika
Messages: 151
Awards: 1
Reputation: 2
Status: Offline
zanimljiv test. vrlooo domisljato.

a evo ti nesto o 2012.

evo malo o 2012

Iz straha u ljubav

Ova stranica je rezultat znatiželje i želje da podelim sa vama šta sam o 2012. saznao i da zajedno vidimo šta taj „Kraj sveta“ može biti i kako da se najbolje moguće za njega pripremimo. Ova stranica je napravljena da bude i informativna i zabavna i umirujuća: Da nas iz strepnje uvede u mir. Voleo bih da je svi zajedno stvaramo i dopunjavamo, da iznosimo svoja mišljenja i komentare bez predrasuda i sujete.

Tragajući šta o 2012. mogu naći na Internetu i u knjigama, video sam da je prostor informacija o tome haotično pretrpan. Um hoće da razume (ego ne može podneti da ne zna). Ego je uspaničen jer sluti svoj kraj. Strukture sveta koje je on stvorio suočavaju se sa svojim urušavanjem. Na njihovim ruševinama rađa se Novo nebo i Nova zemlja (Otkrovenje Jovanovo 21:1). To je nova svesnost koja će roditi Novu zemlju. Homo Sapiens prerasta u Homo Spitus. Dešava se ljudska duhovna embriogeneza. Da li dolazi „Zlatno doba“; telo bez bolesti i duša bez bola?

Da li će to biti „kraj igre“ ili idemo na „sledeći nivo“?

Ono što je astronomska činjenica je da Sunčev sistem na dan 21. decembra 2012 prolazi kroz polutar naše galaksije, Mlečnog puta. Prvi put nakon 26000 godina Zemlja i Sunce će se ponovo poravnati naspram „crne rupe“ - središta Galaksije. Maje vreme nisu videle linearno kao mi nego su razumele njegovi cikličnost. A „okruženje“ u kome su te cikluse računali bila je naša Galaksija! Tačno su izračunale da vreme ima „male“ cikluse od po 5120 godina i „veliki“ ciklus od 26000 godina. Izradili su čuveni „Majanski kalendar“, kameni točak velik nekoliko metara u prečniku i težak tridesetak tona (nalazi se u Meksiku). Po tome Kalendaru „vreme“ se završava 21.12.2012 u 11:11h. Vrlo je bitno znati da su Maje taj dan nazvale „Dan stvaranja“.

O tome danu ili tome vremenu kao nekom „kraju sveta“ ili nekoj prelomnoj tački, sasvim nezavisno su ostavili zapise i proročanstva i stari Egipčani, Biblija, Kabalisti, Nostradamus, Američki indijanci, Aboridžini i mnogi drugi (vidi posebne stavke ove stranice).

Ova će stranica ispuniti svrhu ako shvatimo i usvojimo da će stanje naše kolekticne svesnosti odlučiti ishod te tranzicije i toga što će se dešavati. Dakle, naš otpor ili prihvatanje onoga što JESTE će odlučiti. Iza svakog prihvatanja uvek sledi blagoslov. Naša najbolja priprema je, dakle, duhvoni rast. Ukoliko se ne desi ništa a mi, pripremajući se, postali duhovno uznapređeni i odrasli – nema štete.

Moj je duboki osećaj da će to biti transformacija iz ove civilizacije zasnovane na strahu u Novu zemlju i mnogo višu vibraciju i civilizaciju osnovanu na ljubavi.

Sve na ovo stranici je namenjeno svima i želim da postane vlasništvo sveta te je kopiranje i korišćenje svih materijala na ovoj stranici potpuno slobodno i bez saglasnosti autora.

Svetlosnik
evo linka: 2012

kacila sam sve kod ethana, al ajd da okacim i ovde. smile


ja sam iz agencije za vanzemaljska pitanja

Message edited by angua - Saturday, 12 March 2011, 15:58:40
 
LaraCroftDate: Saturday, 12 March 2011, 16:59:17 | Message # 20
Imperija
Group: Publika
Messages: 4135
Awards: 30
Reputation: 145
Status: Offline
ne znam, uopste ne verujem u opstu kataklizmu ODJEDNOM...

pravno gledano (a pravo je najvaznije, kakva matematika, kakvi bakraci...) ni jedan meteor tipa ARMAGEDONA nema dozvolu da upadne u nasu atmosferu bez dozvole...

svaki takav meteor prekrsio bi vise clanova Ustava svake od 208 priznatih drzava u UN i time dosao u situaciju da se protiv njega pokrene krivicni postupak u skladu sa tim...

tako da, ne sekirajte se, pravno ste bezbedni...


I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
 
anguaDate: Saturday, 12 March 2011, 19:16:39 | Message # 21
Colonel
Group: Publika
Messages: 151
Awards: 1
Reputation: 2
Status: Offline
sumnjam da i jedan meteor proverava pravne posledice svog neovlascenog upada na planete. smile

ja sam iz agencije za vanzemaljska pitanja
 
DonnieBrascoDate: Saturday, 12 March 2011, 20:05:18 | Message # 22
Gelipter
Group: Publika
Messages: 3677
Awards: 23
Reputation: 52
Status: Offline
Imam ja jednu dobru informaciju , 21.12.2012 ce ...

Eto smak svijeta

 
tiksiDate: Saturday, 12 March 2011, 20:12:14 | Message # 23
Krtica
Group: Publika
Messages: 3086
Awards: 16
Reputation: 138
Status: Offline
Ne brinem oko stvari na koje ne mogu da uticem sve dok me ne zadese. Sve je to priroda.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
 
NeoDate: Saturday, 12 March 2011, 23:11:05 | Message # 24
Generalissimo
Group: Publika
Messages: 2773
Awards: 19
Reputation: 97
Status: Offline
zurka zurka smile , naravno da nece biti nista ...al priroda je pocela da se pigrava vec ,ne pita za cenu , jadni ljudi u Japanu

Message edited by Neo - Saturday, 12 March 2011, 23:11:33
 
tiksiDate: Monday, 14 March 2011, 09:44:01 | Message # 25
Krtica
Group: Publika
Messages: 3086
Awards: 16
Reputation: 138
Status: Offline
Toga je bilo i bice, bas kao sto ce 100% sigurno jednog dana planeta Zemlja nestati u tami, izumiranjem Sunca, a mozda i pre. Priroda mora da prkosi i da s vremena na vreme skrene paznju ljudima na sebe i da ih stavi na mesto gde bi trebalo da budu. To sto ubijamo zivotinje zbog mode i drugih potreba, trujemo i unistavam prirodu, to nije bitno, tek kada priroda uzvrati udarac e onda se govori o nekim velikim tragedijama i katastrofama, jer samo su ljudski zivoti i to pojedini bitni.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
 
NeoDate: Friday, 18 March 2011, 21:20:33 | Message # 26
Generalissimo
Group: Publika
Messages: 2773
Awards: 19
Reputation: 97
Status: Offline
Snažan pritisak EU na Facebook

Evropska poverenica za pravosuđe, Vivijen Reding, priprema niz predloga kojima bi se povećala privatnost korisnika društvenih mreža u Evropi.

Evropska unija smatra da bi društvene mreže trebalo korenito da izmene svoju politiku privatnosti korisnika i kontrolu nad ličnim podacima prepustiti isključivo korisniku.

Na čelu tih napora nalazi se evropska poverenica za pravosuđe Vivijen Reding. Ona smatra da društvene mreže bazirane u SAD-u moraju poštovati pravila Evropske unije ako ciljaju na stanovnike Evrope

Reding planira da pre leta objavi paket predloga koji bi trebalo da prisile Facebook i druge društvene mreže na visoke standarde očuvanja privatnosti korisnika. Korisnici bi prema tim predlozima trebalo da budu u mogućnosti da zabrane društvenoj mreži korišćenje njihovih privatnih podataka.

Neki od podataka koje korisnik unosi u svoj profil nužni su za funkcionisanje društvene mreže, a prema evropskom predlogu, mreže će morati da dokažu koji podaci im trebaju. Trenutno korisnik sam mora dokazati da podaci nisu nužni za funkcionisanje mreže da bi joj zabranio njihovo korištenje. Vrlo važna stavka u predlozima poverenice Reding je i mogućnost brisanja privatnih podataka sa servera društvenih mreža. Ukoliko to korisnik želi, društvene mreže će morati da unište svaki trag njegovih podataka na svojim serverima.

Među predlozima se nalazi i ovlašćenje nacionalnim telima da pokreću istrage i podižu tužbe protiv firmi koje svojim uslugama ciljaju na građane EU, bez obzira na to gde su njihova sedišta i bez obzira na to gde se nalaze njihovi serveri ili gde se odvija obrada podataka. Sedište kompanije u SAD-u i serveri u Indiji neće je učiniti imunom na evropsko pravosuđe ukoliko nene usluge ciljaju na građane Evropske unije.

Sasvim je jasno da je većina tih predloga usmerena regulisanju poslovanja Facebooka kao najveće i najpopularnije društvene mreže. Njegova portparolka Sofi Silver je izjavila da kompanija već poštuje sve zakone Evropske unije i blisko surađuje s Evropskom komisijom, parlamentom i telima koja se bave zaštitom privatnih podataka.

Spremni su da prihvate sve promene u direktivi o zaštiti privatnih podataka EU. Silver je precizirala da korisnici Facebooka mogu izbrisati podatke o sebi u svojim profilima te da će ti podaci biti izbrisani sa servera u roku od nekoliko nedelja.

Added (18 March 2011, 9:20 PM)
---------------------------------------------
Japanac snimio talas kako ga poklapa ...snimak
Tuga

 
djoDate: Monday, 21 March 2011, 19:56:47 | Message # 27
Generalissimo
Group: Publika
Messages: 1649
Awards: 18
Reputation: 101
Status: Offline
Pisali smo danas u skoli poruke japanskom narodu smile Poslali su nam iz japanske ambasade knjigu u kojoj smo pisali,pa ce da je odnesu u Japan i procitaju im... Terala me profesorka da pisem sa njom na francuskom xD tj.ona je pisala ja sam crtao srca happy

>>>may the odds be ever in your favor>>>
 
tiksiDate: Thursday, 24 March 2011, 21:01:52 | Message # 28
Krtica
Group: Publika
Messages: 3086
Awards: 16
Reputation: 138
Status: Offline
Od zastite privatnosti mene mnogo vise brine pojava tzv noliferstva odnosno zivota u kvazi svetu (u sta spada i VS) sto se odrazava na mogucnosti ljudi da se uklope i budu prisutni u tzv. RL i dovodi do pojave sindroma "dve leve ruke" kao i otudjenosti. Jedan od primera je moja zaova, koja ima decka, a nikada se sa njim ne vidja, sem na face, iako nam je on prakticno komsija, cime mene sprecava da igram igrice biggrin Park u koji je do juce bio prepun ljudi koji su se druzili, vozili bicikle sada je prava pustos. Kada nam je sve preko mere dostupno, bez bilo kakve zrtve i odricanja, ne cenimo vise nista. Nista mi se to ne svidja.



Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
 
DonnieBrascoDate: Thursday, 24 March 2011, 21:06:34 | Message # 29
Gelipter
Group: Publika
Messages: 3677
Awards: 23
Reputation: 52
Status: Offline
Slazem se sa Tiksi ... Nekada , tj dok sam zivio u starom stanu ( kupio veci 2005 ) bila je livada iza zgrade , ta livada je uvek ali uvek bila prepuna decom , igrao se fudbal , svasta , svi su jedva cekali da izadju vani da skacu , da igraju odbojke ispred zgrade ... Kada god prodjem kroz staro naselje nigde nikoga , pustos , livada je prazna , svake prestupne godine se igra fudbal , odbojke nema ni u prici , nigde nicega , ocaj zivi... Igralista koja su nekada bila puna su prazna ... Deca igraju samo cs - counter strike , ne samo muska nego i curice sto je jos gore ...
Danasnje vreme je uzasno , umesto da dodje da igraju fudbal igraju kantera i idu na FB ... To je ocaj , napolju nigde nikoga ... Sta radi net ...
 
NeoDate: Thursday, 24 March 2011, 21:08:47 | Message # 30
Generalissimo
Group: Publika
Messages: 2773
Awards: 19
Reputation: 97
Status: Offline
Bas tako , na zalost ljudi zive u svom nekom svetu , mada posle posla, i dnevnih aktivnosti , obicno ostatak dana provedem pored kompa, sem vikenda ukljucujuci i petak smile , treba ljudi da rasporede svoje vreme racionalno, i moze se sve postici ,deci nikako ne dozvoliti preveliki pristup racunaru ..
 
Forum » Generalna diskusija » Svastara » zanimljivi tekstovi (za interesantne stvari koje nadjete na netu)
Search: