VS Gabon: Heroes vs Villains
|
|
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:07:22 | Message # 151 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
Status: Offline
| Quote (troya) Ajde navedi jednu osobu do koje ti je stalo a da joj nisi uradio nesto zarad igre. Alex, Urke, Tiksi, Merry... Pre nego što zineš i kažeš mi da sam zeznuo Urketa, odmah ću ti odgovoriti da nisam i da neću više da žvaćem tu temu. I samo još nešto: ako je neko spreman da se na mene naljuti u svetu van VS, zbog nečega što je učinjeno u VS, takav prijatelj mi ne treba. Ja se ni na koga zbog toga ne bih naljutio, tako da očekujem da mi se uzvrati istom merom.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:08:37 | Message # 152 |
The Grim Reaper
| Quote (EthanMorasca) I samo još nešto: ako je neko spreman da se na mene naljuti u svetu van VS, zbog nečega što je učinjeno u VS, takav prijatelj mi ne treba. Ja se ni na koga zbog toga ne bih naljutio, tako da očekujem da mi se uzvrati istom merom. Zasto si trazio da ti se bratski zakunem?
|
|
| |
AleXandar | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:10:54 | Message # 153 |
Bringer Of Rain
Group: Publika
| Quote (Lazar) U tom slucaju si opet "kriv" zbog obelodanjivanja necega sto je za "iza scene" u sred finala I to je dozvoljeno Ali nema veze i onako je sezona bila propast
|
|
| |
Lazar | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:12:03 | Message # 154 |
Colonel general
| Da... :O
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:15:16 | Message # 155 |
Vašljivi glodar
| Quote (troya) Zasto si trazio da ti se bratski zakunem? Ne znam. Nemam pojma. Sad mogu da lupam nešto i da izmišljam, ali neću, zato što se stvarno ne sećam šta me je nagnalo da upotrebim baš tu reč. Verovatno strah od ispadanja, tek sam te upoznao, pre toga smo imali samo površan kontakt... Nisam znao koliko smem da ti verujem, ali sam pretpostavljao da ne bi prekršio zakletvu. Mislim da je to u pitanju. Nisam siguran, ponavljam.
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:15:59 | Message # 156 |
The Grim Reaper
| Quote (EthanMorasca) Ne znam. Nemam pojma. Sad mogu da lupam nešto i da izmišljam, ali neću, zato što se stvarno ne sećam šta me je nagnalo da upotrebim baš tu reč. Verovatno strah od ispadanja, tek sam te upoznao, pre toga smo imali samo površan kontakt... Nisam znao koliko smem da ti verujem, ali sam pretpostavljao da ne bi prekršio zakletvu. Mislim da je to u pitanju. Nisam siguran, ponavljam. Ok
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:17:01 | Message # 157 |
Generalissimo
| Quote a ne bi prekršio zakletvu. igre bez granica
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:41:54 | Message # 158 |
Krtica
| Ko je sad na tapetu Alex? Jbt finale i postoji da izneses sta imas i dokazes da si bolji od protivnika... Ali vratimo se u VS Samou gde je sve i pocelo...
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:47:41 | Message # 159 |
Vašljivi glodar
| Što u Samou?
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:50:38 | Message # 160 |
Krtica
| Quote (EthanMorasca) Što u Samou? Pa tamo je Alex prvo ucestvovao kada je krenuo da razvija svoje pokvarene vilianske sposobnosti...
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:52:12 | Message # 161 |
Vašljivi glodar
| Quote (tiksi) Pa tamo je Alex prvo ucestvovao kada je krenuo da razvija svoje pokvarene vilianske sposobnosti... Hahaha... Ma Alex je najveći Villain ikada.
|
|
| |
angua | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:53:57 | Message # 162 |
Colonel
| ne moze, nije petar tu.
ja sam iz agencije za vanzemaljska pitanja
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:55:59 | Message # 163 |
Krtica
| Sigurno jeste! Ubedio je Plora da pita nesto na finalnom plemenskom savetu pred samo Anjom(koja je sve znala) i Veljasom(koji nije ni glasao) samo da Laza ne bi pobedio u finalu
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 23:57:16 | Message # 164 |
Vašljivi glodar
| Daj mi ga, daj mi ga.
|
|
| |
Lazar | Date: Wednesday, 02 March 2011, 00:01:36 | Message # 165 |
Colonel general
| Tiksi, moras u svakoj corbi da budes mirodjija? Naravno da ce izneti sve i dokazao da treba da pobedi (na bilo koji nacin), ali je to villainstvo, sto je uradio. I ne kazme da je to uradio zbog njih dvoje koji su glasali, nego zbog svih drugih (uglavnom ex-Galfovaca, mislio sam da su glasali i oni)...
|
|
| |