VS Gabon: Heroes vs Villains
|
|
TroanGirl | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:02:28 | Message # 121 |
1. glas Virtualije
Group: Game host
Status: Offline
| Quote (tiksi) Verovatno zbog avatara... hahha ako sudimo po avatare,onda ti ides u heroes
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:06:33 | Message # 122 |
Generalissimo
Group: Publika
| Quote Pošto se dopisujemo na PP, pronalazim sebe u ovom komentaru. Ja tebe nisam ni definisao, ne znam šta si zapeo sada toliko i našao se uvređenim. Pogrešio sam kod svrstavanja Marka i to je to. nigde ja nisam pomenuo tvoje ime ..kao sto vidis rekao sam u mnozini ,niti sam igde pomenuo marka , procitaj ceo moj posto pa ces skontati sta sam hteo reci Added (01 March 2011, 10:06 PM) --------------------------------------------- Quote iako mi je Srki veoma dobar virtuelni prijatelj, da me ne shvati neko pogresno kad kazem sve mislim i na srdjana , nema ovde niko ko je validan, i kompetenat da odredi ko je V ko je H ..samo anketa i statistika , one negrese
Message edited by Neo - Tuesday, 01 March 2011, 22:07:01 |
|
| |
angua | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:09:26 | Message # 123 |
Colonel
| ja nisam zadovoljna listom. zahtevam da deda mraz bude u villians nije mi doneo poklon.
ja sam iz agencije za vanzemaljska pitanja
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:09:59 | Message # 124 |
Vašljivi glodar
| Quote (LaraCroft) dosadasnjih 14 meseca istorije VS Ja imam osećaj kao da se znamo godinama. Bukvalno. Čekaj, prva sezona je počela krajem 2009? Quote (troya) Koliko su igara pobedili? Ne znam tačno, ali ne mora da znači da neko nije jak u igrama, samo zato što nije osvojio mnogo imuniteta. Quote (troya) Hvala bogu pa nisam kao ti. Ničim izazvani niski udarci. Hvala... Quote (troya) Ti si sebi dao za pravo da sudis o Ninu sa kojom verujem da nisi chatovao pola sata i kazes da ne zasluzuje Heroje. Ovo ti je žešći fail. Jeste da sam sa Ninom četovao samo jednom, ali smo četovali jako dugo i pričali smo o svemu i svačemu, to može i onda da potvrdi. O Nini imam izuzetno visoko mišljenje, izuzetna devojka, ali mislim da ovi ostali više zaslužuju listu. Kao što je gomila ljudi rekla, ove liste su individualna stvar. I ne kapiram zašto si se sad toliko uhvatio moje liste? Sam si mi tražio da je napravim, verovatno si očekivao da će sve biti po tvojoj volji, a pošto nije tako, odmah dižeš dreku i izigravaš Badžu. Quote (troya) Naravno da neces. Ne zato sto postujes igru. Nego ne zelis da se zameras ni sa kim. Hahaha, ne želim da se zamerim ni sa kim, ovo je tek glupost. To što neću da kažem nije vezano za mene, već za predstojeću sezonu (u kojoj, by the way, ne učestvujem). A pošto ne učestvujem, ne pada mi na pamet da utičem na tok igre, što bi moj komentar sigurno učinio.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Message edited by EthanMorasca - Tuesday, 01 March 2011, 22:12:43 |
|
| |
angua | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:13:22 | Message # 125 |
Colonel
| pa nije da ne grese. i to zavisi od ugla gledanja. nacin postavljanja pitanja moze da namesti odgovore, a time i rezultate ankete. Dakle tako odgovovran posao za ovako vazno pitanje ne moze da radi bilo ko. Zbog toga ja zahtevam da se angazuje GALUP, kao svetski poznata i proverena agencija za ispitivanje javnog mnjenja. Samo njihove rezultate cu prihvatiti kao validne. U suprotnom necu priznato rezultate i mozda cu da strajkujem gladju ili da plačem i ridam tri dana bez prekida. ovo je ultimatum.
ja sam iz agencije za vanzemaljska pitanja
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:14:20 | Message # 126 |
Imperija
| Quote (EthanMorasca) Ja imam osećaj kao da se znamo godinama. Bukvalno. Čekaj, prva sezona je počela krajem 2009? pred Novu 2010 godinu, na zvanicnom FOX SURVIVOR FORUMU je pocelo, negde mozda 26. decembra otprilike... a onda im je sajt zablokirao na 25 dana i tada je Anubis otvorio svoj sajt, posle cega se vise nismo ni vracali na zvanicni sajt...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:14:49 | Message # 127 |
The Grim Reaper
| Quote (EthanMorasca) Ničim izazvani niski udarci. Hvala... Ako ti nikog od nas ne shvatas licno, ja ne zelim da budem kao ti. Quote (EthanMorasca) Hahaha, ne želim da se zamerim ni sa kim, ovo je tek glupost. To što neću da kažem nije vezano za mene, već za predstojeću sezonu (u kojoj, by the way, ne učestvujem). A pošto ne učestvujem, ne pada mi na pamet da utičem na tok igre, što bi moj komentar sigutno učinio. Ovo je nesto na onu foru: "sad bi ti nesto rekao, ali bi me banovao"... ???
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:15:27 | Message # 128 |
Vašljivi glodar
| Quote (LaraCroft) pred Novu 2010 godinu, na zvanicnom FOX SURVIVOR FORUMU je pocelo, negde mozda 26. decembra otprilike... a onda im je sajt zablokirao na 25 dana i tada je Anubis otvorio svoj sajt, posle cega se vise nismo ni vracali na zvanicni sajt... To su bila vremena...
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:17:07 | Message # 129 |
Generalissimo
| ova anketa ne gresi , ako ste zainteresovani moze se lako resiti , al pod okolnostima da zauvek ostanu ta imena ..nema menjanja , tj vec je pocela ...samo treba popratiti liste ljudi sta i gde su koga stpali, potpisuje GALUP
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:18:19 | Message # 130 |
Vašljivi glodar
| Quote (troya) Ako ti nikog od nas ne shvatas licno, ja ne zelim da budem kao ti. Sad si već bezobrazan. Izvrćeš moje reči i to stvarno nema smisla. Ništa što se desi u igri ne shvatam lično. A sve ostalo shvatam jako lično, upravo zato ne mogu da verujem šta radiš sada. Quote (troya) Ovo je nesto na onu foru: "sad bi ti nesto rekao, ali bi me banovao"... ??? Ne, ovo je na foru: neću dozvoliti sebi da padnem toliko nisko da pišem nešto što bi moglo da utiče na tok sledeće sezone.
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:19:00 | Message # 131 |
Generalissimo
| pola ljudi je ovde stvorio MIKO , on vam je kao BUDA , kad ga vidite morate da mu se klanjate
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:21:35 | Message # 132 |
The Grim Reaper
| Quote (EthanMorasca) Sad si već bezobrazan. Izvrćeš moje reči i to stvarno nema smisla. Ništa što se desi u igri ne shvatam lično. A sve ostalo shvatam jako lično, upravo zato ne mogu da verujem šta radiš sada. Na ovo ocekujem samo da ili ne. Nista vise. All stars, nova podela Atrevido. Da li si mi trazio da ti se bratski zakunem (bukvalno od reci do reci) da necu da te zajebem i to ne samo ja, vec i laza i merry ali da ja obecam. Da ili ne?
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:24:25 | Message # 133 |
Vašljivi glodar
| Da. Šta s tim? Kakve to veze ima sa tim da ja ništa u ovoj igri ne uzimam lično?
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:25:17 | Message # 134 |
Generalissimo
| pa zar ste do te granice isli ? znate ko se kune ....zarad igre jedne da se neko kune ,ovo nisam ocekivao moram priznati
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:25:38 | Message # 135 |
The Grim Reaper
| Quote (EthanMorasca) Da. Šta s tim? Kakve to veze ima sa tim da ja ništa u ovoj igri ne uzimam lično? Trazio si mi da ti se bratski zakunem, ja koliko znam to je licno. I sta si uradio posle
|
|
| |