VS Gabon: Heroes vs Villains
|
|
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:26:43 | Message # 106 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
Status: Offline
| Quote (troya) Jel to zato sto nije glasala za tebe za pobednika publike? Je l' ti mene zezaš? Nadam se da da, pošto mislim da si me upoznao malo bolje. Nisu ti na mestu ovakvi zlokobni komentari. Jednostavno, kod mene u sezoni se provozala na tvojim leđima, ovde ispala treća. Ne vidim nijedan njen herojski potez. Quote (troya) Evo ti 2 primera zasto Marko treba u Villaine Oops. Onda on leti sa spiska. Kad smislim koga da stavim, editovaću...
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
djo | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:28:50 | Message # 107 |
Generalissimo
Group: Publika
| ja sam najveci hero,msm kako si me zaboravio? :PP
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:31:11 | Message # 108 |
Gelipter
| Quote (EthanMorasca) Ako se neko nađe uvređenim što je sa jedne ili sa druge strane, neka kaže šta mu smeta, pa ću potanko da objasnim. smile Ovo je po meni idealna postava učesnika... Sto sam ja villain
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:32:00 | Message # 109 |
Vašljivi glodar
| Miko, ne zezaj. Zamenio sam mesta Marku i Urketu.
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:34:21 | Message # 110 |
The Grim Reaper
| Quote (EthanMorasca) Je l' ti mene zezaš? Nadam se da da, pošto mislim da si me upoznao malo bolje. Nisu ti na mestu ovakvi zlokobni komentari. Jednostavno, kod mene u sezoni se provozala na tvojim leđima, ovde ispala treća. Ne vidim nijedan njen herojski potez. Niti te zezam, niti je zloban komentar. Samo sam realan. Prevelika je slucajnost da Nina ispadne sa spiska bas posle jucerasnje polemike. A na spisku su Lavica i Luka koji imaju slabije plasmane od nje. Da ne pominjem da su slabiji i u igrama od nje. Potom se nisu pojavili 2 godine, ali su tebi na spisku bas ispred Nine. Ali naravno to je sve slucajnost. I jos nesto, Nina je heroj
|
|
| |
TroanGirl | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:34:24 | Message # 111 |
1. glas Virtualije
| a sto ti mene u villians miko?
|
|
| |
Lazar | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:37:51 | Message # 112 |
Colonel general
| Quote (troya) I jos nesto, Nina je heroj Amen for that!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:42:33 | Message # 113 |
Vašljivi glodar
| Quote (troya) Niti te zezam, niti je zloban komentar. Samo sam realan. Prevelika je slucajnost da Nina ispadne sa spiska bas posle jucerasnje polemike. A na spisku su Lavica i Luka koji imaju slabije plasmane od nje. Da ne pominjem da su slabiji i u igrama od nje. Za razliku od tebe, ja ništa ne shvatam lično. Ti si igrao sa Ninom i smatraš je Herojem. Ja sam do svog prvog finala došao sa Lavicom, ona je prva osoba sa kojom sam ikada napravio dogovor u VS i ona je za mene Heroj i uvek će biti. Sa njom nikada nisi igrao, tako da nemaš pojma kakva je u igrama. Luka je izuzetno jak u igrama. I ne znam zašto sad ovo pretvaraš u neko takmičenje između Lavice i Luke, sa jedne strane, i Nine sa druge strane. Ne znam što se toliko lepiš za to sada. U stvari, znam, ali neću da iznosim javno, poštujem ovu igru dovoljno da ne radim tako nešto.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:42:50 | Message # 114 |
Imperija
| Quote (EthanMorasca) Laro, Angua je mislila na tvoju bolesnu opsednutost njime, pošto si, by the way, pretila da ćeš da ga ubiješ. sad sam opet zensko u tvojim komentarima... jos samo nisam bila E.T. ali, idu dani... Quote (EthanMorasca) Villains: Anubis Tiksi EthanMorasca LaraCroft mada smo zavrsili za sva vremena i na svim sajtovima, navedi mi jednu slicnost izmedju mene i ove tri osobe sa spiska, zbog cega bi mi u nekoj neverovatnoj situaciji igrali u istom plemenu takozvanih zlikovaca...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:44:17 | Message # 115 |
Generalissimo
| ni jedna lista nije validna ....samo vecinska , tj kad bi se svi glasovi sabrali ..znali bi kome je gde mesto , posto u ovom slucaju svako govori iz svog ugla, i dolazi do sukoba .A siguran sam 100 % da neki ljudi nisu pratili neke sezone toliko koliko govore sigurno kome je gde mesto ,(sezone u kojima nisu ucestvovali).I molim ljude da ne definisu nekog koga ne poznaju, i malo su pratili sezone gde su ti ljudi ucestvovali, i napamet , jer to govori samo koliko su suplji oni sami ,Hvala
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:47:51 | Message # 116 |
The Grim Reaper
| Quote (LaraCroft) Za razliku od tebe, ja ništa ne shvatam lično. Hvala bogu pa nisam kao ti. Quote (EthanMorasca) Ti si igrao sa Ninom i smatraš je Herojem. Ja sam do svog prvog finala došao sa Lavicom, ona je prva osoba sa kojom sam ikada napravio dogovor u VS i ona je za mene Heroj i uvek će biti. Sa njom nikada nisi igrao, tako da nemaš pojma kakva je u igrama. Luka je izuzetno jak u igrama. Koliko su igara pobedili? Quote (EthanMorasca) I ne znam zašto sad ovo pretvaraš u neko takmičenje između Lavice i Luke, sa jedne strane, i Nine sa druge strane. Ti si sebi dao za pravo da sudis o Ninu sa kojom verujem da nisi chatovao pola sata i kazes da ne zasluzuje Heroje. Ja bar znam Lavicu. Quote (EthanMorasca) Ne znam što se toliko lepiš za to sada. U stvari, znam, ali neću da iznosim javno, poštujem ovu igru dovoljno da ne radim tako nešto. Naravno da neces. Ne zato sto postujes igru. Nego ne zelis da se zameras ni sa kim.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:49:27 | Message # 117 |
Vašljivi glodar
| Quote (LaraCroft) navedi mi jednu slicnost izmedju mene i ove tri osobe sa spiska, zbog cega bi mi u nekoj neverovatnoj situaciji igrali u istom plemenu takozvanih zlikovaca... U pravu si, nema sličnosti. Anubis, Tiksi i ja smo Villainsi u strategiji, a ti si Villain bez potrebe. Antipatična si, ne uklapaš se dobro i generalno si jedna od najmanje dopadljivih osoba ovde. Pored toga, u ovoj sezoni si sedela na više stolica, lagala si, izigravala prijatelja muškarcima, podsmevala mi se kada sam ostao u manjini... The list goes on. Quote (Neo) I molim ljude da ne definisu nekog koga ne poznaju, i malo su pratili sezone gde su ti ljudi ucestvovali, i napamet , jer to govori samo koliko su suplji oni sami Pošto se dopisujemo na PP, pronalazim sebe u ovom komentaru. Ja tebe nisam ni definisao, ne znam šta si zapeo sada toliko i našao se uvređenim. Pogrešio sam kod svrstavanja Marka i to je to.
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:52:47 | Message # 118 |
Krtica
| Quote (TroanGirl) a sto ti mene u villians miko? Verovatno zbog avatara... Ja mogu da potvrdim za Lavicu i Luku da su bili izuzetni takmicari, dok su igrali i bili zainteresovani. Ne zbog igara, nego su prosto bili jake individue i bilo je zanimljivo igrati sa njima ili protiv njih.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 01 March 2011, 21:58:06 | Message # 119 |
Imperija
| Quote (Neo) ni jedna lista nije validna ....samo vecinska , tj kad bi se svi glasovi sabrali ..znali bi kome je gde mesto , posto u ovom slucaju svako govori iz svog ugla, i dolazi do sukoba .A siguran sam 100 % da neki ljudi nisu pratili neke sezone toliko koliko govore sigurno kome je gde mesto ,(sezone u kojima nisu ucestvovali).I molim ljude da ne definisu nekog koga ne poznaju, i malo su pratili sezone gde su ti ljudi ucestvovali, i napamet , jer to govori samo koliko su suplji oni sami ,Hvala slazem se sa ovim, samo bi anketa vecine takmicara iz dosadasnjih VS mogla da pruzi jasnu ocenu ko je H a ko V... iako mi je Srki veoma dobar virtuelni prijatelj, smatram da je on vrlo malo kompetentan da odredjuje ko je H a ko V... u dosadasnjih 14 meseca istorije VS, on se nije pojavljivao u 13...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Lazar | Date: Tuesday, 01 March 2011, 22:01:12 | Message # 120 |
Colonel general
| I za Alexa moram da pitam cime je zasluzio Herojstvo?
|
|
| |