16. plemenski savet - Page 5 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Virtual Survivor 6 - Finland: The Winds of Changes » Završeni plemenski saveti » 16. plemenski savet (Poslednji plemenski savet)
16. plemenski savet
BoleeeDate: Friday, 15 December 2017, 14:32:26 | Message # 61
Colonel
Group: Publika
Messages: 163
Awards: 2
Reputation: 8
Status: Offline
Quote lilake ()
Bole, do mene je došao info da si znao da ispadam. Istina ili ne? Moram priznati da mi je najčvršći savez u igri bio s tobom, iako je s matijom bio dugotrajniji i da mi je drago da si dogurao do f3.
Sa tom informacijom se pojavio Dux posle tvog izbacivanja.
 
BoleeeDate: Friday, 15 December 2017, 14:35:49 | Message # 62
Colonel
Group: Publika
Messages: 163
Awards: 2
Reputation: 8
Status: Offline
Quote DuX ()
Bole, Koliko stvari u igri si uradio da su taktičke/strateške prirode, a koliko stvari si uradio zbog ogorčenosti ili mržnje prema nekim takmičarima?
sa dve taktike sam zavrsio takmicenje,prva je bila da lilake i ja doguramo sto duze,a druga je bila posle njenog izbacivanja da uspem nekako da izbacim svoje bivse pleme biggrin
 
DuXDate: Friday, 15 December 2017, 14:41:45 | Message # 63
Major general
Group: Publika
Messages: 315
Awards: 1
Reputation: 8
Status: Offline
Quote stingemmm ()
Ne razumem ovo baš, kao Anin odnos sa Nikolom je veća pretnja od Aninog i mog? Pošto ne vidim kako to što je Ana pretnja utiče na odluku između Nikole i mene.


Razumem da ne razumeš (a više o tom nerazumevanju u mojoj sledećoj velikoj poruci i pitanjima).

Ako te zanima da razjasnimo konkretno za tu situaciju (ali je nebitna za ovaj plemenski savet), Bole je mislio da je Nikola najmanja pretnja, a da ste u igrama mnogo bolji Ana i ti. Pritom, mislio je da Ana ima bolje konekcije, sa Džojbom i Nikolom nego ti, tako da je ona racionalniji izbor za glasanje (uz njegovu privatnu želju za to) i to nisam mogao nikako da opovrgnem. Da je tada kojim slučajem imao pik na tebe, ti bi ispao. Tako da, eto možda smo došli i do bitne činjenice za finale, Bole te je tada (svesno ili ne) spasao, ali svakako da je zbog toga što je Ana bila veća pretnja.
Posle toga, jedina mogućnost da se ne glasa za Anu je bila da se pređe na neracionalne razloge, a za to je bilo lakše "izmisliti" svađu sa Nikolom, jer opet, njega je lakše bilo isprovocirati (što, ako si ti očekivao jeste plusić za tebe), ali mi tada nije bilo mnogo bitno na kog će se svaliti od vas dvojice.
 
BoleeeDate: Friday, 15 December 2017, 14:44:29 | Message # 64
Colonel
Group: Publika
Messages: 163
Awards: 2
Reputation: 8
Status: Offline
Quote Jason ()
1.Bivsi prijatelj je gori nego najveci neprijatelj.Da li postoji osoba koja je bila u ovom takmicenju i koja je bila izdana od tvoje strane i sada ako to bude pozelela moze da poremeti tvoje planove ? I naravno ko je ona,on,ili mozda cak i oni ?2.Vreme je skupoceno,ne cekaj na prikladnije vreme,jer nisi siguran da ces ga ponovo imati.Sta je ono sto ne bi uradio,a sta bi sigurno uradio (a nisi) u ovoj sezoni da mozes da vratis vreme ?
3.Koja tri takmicara su se najvise istakla u igrama u ovoj sezoni? Da li je neko od njih vise zasluzio finale od tebe?
4.Da li bi glasao za Nokoa na poslednjem plemencu ako bi to znacilo da ides u finale?

1.ne postoji osoba koja je bila izdana sa moje strane a da ne znaju to,znam da necu pobediti tako da se nesto ni ne trudim da vas ubedjujem.
2.Ne bih puno obracao paznju na to sta mi svoje pleme prica,a 100% sam siguran da bi se jos pre obratio Luki i tebi za neki savez.
3.Iskreno si ti zasluzio finale vise od mene to je ocigledno,tri takmicara koja su se najvise istakla,Dux i ti pre podele,nakon podele Luka.
4.Mislim da ne bih.
 
stingemmmDate: Friday, 15 December 2017, 14:44:31 | Message # 65
Trainwreck diktator
Group: Publika
Messages: 674
Awards: 4
Reputation: 19
Status: Offline
Quote DuX ()
Uh, ajde ovo pojasni, u kom tačno scenariju bi ispao neko od nas (uzimajući u obzir ko je tada i sa kim pričao)? To je bio jako komplikovan plemenski, sa komplikovanim vezama između ljudi za koje se tada nije znalo. Bilo koje odstupanje od dogovora bi dovelo u jako lošu situaciju onog ko je odstupio, tako da to i nije baš opcija što si rekao.

Bilo nas je 11. Vi ste delili glasove tako da pet vaših bude na Stefanu, što smo Nikola i ja znali. Da smo tada iskoristili imunitet na Stefanu i glasali nas četvorica zajedno, ispao bi neko od vas. Ali baš zbog toga što ti kažeš i nismo, dugoročno nije bilo isplativo jer bismo se našli na dnu. To sam pomenuo samo kao paralelu sa situacijom gde smo Nikola i ja sa Lilake glasali protiv Ane, gde si tvrdite da ste mogli i bez nas da se izvučete. Da, vas bi imunitet spasio tad, ali biste svejedno ostali u manjini, zato je bilo mnogo isplativije po vas da Nikola i ja glasamo sa vama a ne da sa samo tri glasa dugoročno dovedete sebe u lošu situaciju.
Quote DuX ()
Naravno, mislim da to jeste uspeh, samo hoću da dođemo do toga da li je to bilo spletom nekih drugih okolnosti, ili je bila konkretno tvoja zasluga. Kao što vidiš, i za Noleta takođe niko nije glasao.

Pa smatram da je bila moja zasluga što sam objasnio pričom o štitovima u vidu većih pretnji, ali opet naravno da je i splet okolnosti potreban, Survivor je u solidnoj meri i sreća. Ni ne pokušavam da tvrdim da sam neko ko je bez greške proračunao svaki potez, ali sam svakako uradio sve što je u mojoj moći da što više smanjim faktor sreće, što mislim da je u konkretnoj taktici skretanja glasova sa sebe na veće pretnje skroz uspelo.
Quote DuX ()
Čekajte, sada mi nije jasno. Bole, Luka, dogovorite se, ko je izbacio Anu?

Svi smo je izbacili, ali u f5 trenutku jesam ja najviše uticao na izbaciovanje Ane. Ukoliko je tačna tvoja priča o lojalnosti Ani, u f5 smo imali dva sigurna glasa protiv Ane i dva protiv Bolesti(ti bi glasao za Bolest da ja jesam ako jesi lojalan njoj), logično je da je peti glas onaj koji ju je izbacio. A tome da ja odlučujem je i doprinelo to što ja nisam vama rekao da ću da glasam za nju do samog kraja i vi ste nastavili sa mnom da pregovarate a ne sa Bolesti, da je Bolest razmatrao mene da izbaci sa vama mogli bismo da pričamo o tome kako je odluka bila na njemu. Da ne spominjem da su Bolest i Noko imali brojne bezuspešne pokušaje da izbace Anu koji su uključivali mene, ali je to postalo moguće tek kada sam ja samostalno tako odlučio. Moj plan je bio dugoročan i znao sam da Anu želim da izbacim između f5 i f3, dok su oni to pokušavali stalno dok jednom nije uspelo, opet zahvaljujući meni.


Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.
 
DuXDate: Friday, 15 December 2017, 14:46:25 | Message # 66
Major general
Group: Publika
Messages: 315
Awards: 1
Reputation: 8
Status: Offline
Quote Bolest ()
sa dve taktike sam zavrsio takmicenje,prva je bila da lilake i ja doguramo sto duze,a druga je bila posle njenog izbacivanja da uspem nekako da izbacim svoje bivse pleme

Prva taktika nije uspela, druga uglavnom jeste i bravo za to.

Kako si tačno sprovodio taktiku, kome si prišao sa kojim razlozima, kako si znao da ćeš uspeti u toj taktici, treba nam malo više detalja smile
 
stingemmmDate: Friday, 15 December 2017, 14:53:08 | Message # 67
Trainwreck diktator
Group: Publika
Messages: 674
Awards: 4
Reputation: 19
Status: Offline
Quote DuX ()
- Zašto mislite, za svakog od druga dva takmičara, zašto ne treba da pobedi u finalu?
- Malo suprotno od Aninog pitanja. Da je final2, a vi niste u finalu nego preostala dva takmičara, za kog biste glasali da pobedi, i zašto?

Previše oslanjanje na splet okolnosti i sreću, nisam stekao utisak da je ijedan od njih planirao išta na duže staze. Sreća jeste uticala na svačiju igru, ali ja sam se trudio da je što više anuliram kao faktor. Takođe, Bolest je dozvoljavao da odreaguje ishitreno i čak vređa druge ljude kada nije po njegovom. A i govorenje osobama za koje glasaš čitavog plana je u najmanju ruku diskutabilan potez. S druge strane, Noko osim javljanja meni nikada nije bio inicijator ijednog plana i samo je čekao da mu se kaže kako da glasa. Od kada je lilake ispala, njihova sudbina je zavisila isključivo od drugih ljudi, i prvo smo ih iskorišćavali Nikola i ja, pa Ana i ti, pa Jason, pa na kraju opet ja. I naravno, ja sam taj koji je obezbedio da se u finalu ne nađu sa tobom koji bi im pokupio apsolutno sve glasove.
Glasao bih verovatno za Noka, čisto jer znam da je u f6 razmišljao kao i ja dok za Bolest nisam siguran. A ne mislim da su se njihove igre bitno razlikovale uopšteno tako da verujem da bi finalni plemenski tu dosta formirao moje mišljenje.


Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.


Message edited by stingemmm - Friday, 15 December 2017, 14:53:42
 
BoleeeDate: Friday, 15 December 2017, 14:54:24 | Message # 68
Colonel
Group: Publika
Messages: 163
Awards: 2
Reputation: 8
Status: Offline
Quote DuX ()
Kako si tačno sprovodio taktiku, kome si prišao sa kojim razlozima, kako si znao da ćeš uspeti u toj taktici, treba nam malo više detalja
Kao sto sam ti i sada poslao u privatnoj poruci,ne zelim da pobedim njih dvoje jer su me spasili konkretno Luka dva ili tri puta tokom final6,prisao sam prvo Jasonu a posle Luki sa zeljom samo da opstanem sto duze da bih mogao da izbacim vas savez biggrin
 
stingemmmDate: Friday, 15 December 2017, 14:58:39 | Message # 69
Trainwreck diktator
Group: Publika
Messages: 674
Awards: 4
Reputation: 19
Status: Offline
Zaboravio sam da dotaknem to što Noko takođe nema glasove protiv sebe. Čestitam i njemu na tome, ali smatram da je imao znatno lakši posao da dođe do toga kao neko ko je o jako malo stvari odlučivao, i kao neko ko je u ujedinjeno pleme došao sa većinom, za razliku od mene koji sam od starta bio očigledna meta kao neko vrlo brojčano nadjačan. Ja sam morao dobrano da radim na svojoj taktici da bih to postigao, dok je njemu manje-više to došlo slučajno.

Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.
 
stingemmmDate: Friday, 15 December 2017, 15:11:56 | Message # 70
Trainwreck diktator
Group: Publika
Messages: 674
Awards: 4
Reputation: 19
Status: Offline
Quote DuX ()
Luka, više puta si na plemenskom pominjao, da ne kažem molio, da ti se neko obrati. Kapiram da je to bio deo taktike, ali zato i pitanje, koliko si se puta ti u igri *prvi* obratio nekim osobama sa konkretnim planom, i kome, a da je to bio neki od ključnih trenutaka u igri?

Da, to je bio deo taktike, i skoro uvek sam već komunicirao sa nekim u trenutku pisanja toga, s tim što su i ti apeli svakako otvarali nove mogućnosti. U startu su moji klanovi sa ljudima bili obostrano inicirani, ne sećam se konkretno ko je kome prišao prvi ali znam da sam se i sa Anom i sa Nikolom i sa Stefanom odmah skapirao. Deo moje taktike je bio da drugi ljudi rade "prljave" poslove za mene, tako da sam većinu razogovora do njegovog izbacivanja prepuštao Nikoli koji mi je bio štit. Kao što sam rekao, bio sam prinuđen da verujem Ani i Nikoli za veze sa Ekenasom što i jesam radio, i mislim da bi moje direktno javljanje nekom od vas samo moglo da izazove nepoverenje kod njih dvoje, i iz tog razloga nisam to radio bez preke potrebe. Tokom izbacivanja lilake i skupljanja glasova protiv tebe nakon toga sam bio zadužen za Jasona, dok je Nikola komunicirao sa Ilveksetom jer su prosto to bile prirodne veze, a svakako bih se da je bilo potrebe direktno obratio kome god. U f7 sam se obratio Ani i tebi nakon što sam dobio plan od Jasona, a dobijanje tog plana je i bilo omogućeno zbog mog konstantnog kontakta sa Jasonom pre toga. U f6 jeste se tehnički Noko meni prvi javio, ali sam planirao da to isto uradim neposredno nakon toga tako da bi onda i to bio primer mog plana da se javim nekom s kim nisam komunicirao do tada. Takođe, nakon f6, više puta dnevno sam se uveravao da su Bolest i Noko i dalje sa mnom.


Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.
 
stingemmmDate: Friday, 15 December 2017, 15:32:25 | Message # 71
Trainwreck diktator
Group: Publika
Messages: 674
Awards: 4
Reputation: 19
Status: Offline
Ćao, Jasone, mnogo mi se sviđa tvoj stil pitanja,
dodatno doprinosi dramatičnosti biggrin
Quote Jason ()
1.Neuspeh nije najstrasnija stvar na svetu.Najstrasnije je ne pokusati.Da li si bio sposoban da uradis sve (i dobro i  pogotovo lose) da bi stigao do ove etape ? Kako se boris sa cinjenicom da se prica da si upravo ti najvise izgubio ucescem u ovom takmicenju ?

Upravo tako, i zbog toga i jesam pokušavao da uradim sve što je u mojoj moći u svakom trenutku igre da ne bih samo pristao na to da ne pobedim. Mislim da mi to jeste uspelo jer sedim u finalu sa dve osobe koje smatram pobedivim. Ovaj drugi deo ne razumem, šta sam to izgubio?
Quote Jason ()
2.Sto ljudi imaju vise , to vise zele.U kom trenutku si shvatio da ne zelis da budes pokojnik nego pukovnik ? Koji od smrtnih grehova bi pocinio da bi dobio ono sto zelis (moras izabrati jedan) ?

Znam to od samog početka, ali smatram da je u Survivoru tajming najključnija stvar, i prosto sam čekao pravi trenutak za izbacivanje svih osoba protiv kojih bih možda izgledao kao pokojnik. Pohlepan jesam bio i bio bih uvek jer smatram da je krajnji cilj svake igre pobeda.
Quote Jason ()
3.Kada je Nuuksio imao tri clana mogla se desiti situacija da se ode na plemenski . Da li bi glasao za Stefana sa kojim si naizgled bio nerazdvojan a ne za mene da sam ti ja ponudio ucesce u velikom finalu?

Kada bih imao garant da je verovatnoća da ću ući u finale sa šansom za pobedu veća ako izbacim Stefana tada, bih ga izbacio. Međutim, mi smo tada imali tri člana, očigledno je bilo da nijedan od nas nema put do finala a i da nije tako bilo to je bio tek top 12, stvarno ne verujem da bi ikako ti uspeo tada da me ubediš da imaš siguran put do kraja tako da bih apsolutno sigurno glasao za tebe a ne za Stefana, jer sam Stefanu verovao i to je bio moj najjači saveznik u tom trenutku.


Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.
 
stingemmmDate: Friday, 15 December 2017, 15:32:39 | Message # 72
Trainwreck diktator
Group: Publika
Messages: 674
Awards: 4
Reputation: 19
Status: Offline
Quote Jason ()
4.Da li mislis da si izbacivanjem jacih igraca obezbedio sebi pobedu u finalu i da preostala dva takmicara nemaju nikakve sanse pored tebe? Da li bi Anu ili Nikolu prodao za jedan krug napred u takmicenju?

Ne mislim da sam išta obezbedio, svestan sam da ljudi ne posmatraju nužno igru na isti način kao ja i da mogu da budu ljuti na mene ili da me ne smatraju osobom koju žele da vide kao pobednika, ali ono što jesam obezbedio jeste činjenica da sam ja lično u potpunosti zadovoljan pruženim, jer sam odradio sve najbolje kako sam mogao u datim okolnostima, jer sam uz sitne greške odigrao igru na način na koji sam želeo i jer je upravo ova postava finala ona koja najviše odgovara igri kakvu sam očekivao od sebe.
Ako biram između jednog i nijednog kruga, bih, ali moja igra je bila bazirana na obezbeđivanju sigurnosti u što više narednih krugova, ne samo jednog, što moji potezi poput izbacivanja tebe i dokazuju. Ali da, svakako da bih prodao svakoga ako je to benefit za moju igru.


Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.
 
Stefan97czvDate: Friday, 15 December 2017, 15:40:50 | Message # 73
Lieutenant general
Group: Publika
Messages: 518
Awards: 1
Reputation: 31
Status: Offline
Opet si me bracala preskocio biggrin
 
stingemmmDate: Friday, 15 December 2017, 15:41:04 | Message # 74
Trainwreck diktator
Group: Publika
Messages: 674
Awards: 4
Reputation: 19
Status: Offline
Quote Stefan97czv ()
Mislim da nemas potrebe pored ovakvih poteza u ujedinjenju da pises o tome da si se nesto vise pitao u nuuskiu kad to nije istina sto ce ti potvrditi i anci i leo.Sto se Nuuskia tice znas da smo se skontali zbog nekih drugih stvari i na pocetku stvorili savez,gdje ja ne bi i po cjenu svog izbacivanja presao preko toga.
Ja i ti smo tu bili najvrsci gdje smo pored imali nikolu koji je eto bio blizak sa nama i imali smo svaki put njegov glas uprkos tome sto se nije pojavljivao na igrama i cetvrta je bila anci.
Kazes da si me smirivao,ne slazem se sa tim. Ja sam po prirodi impulsivan i brzo se iznerviram ali i brzo smirim,tako sam i planuo posle saha na anu ali sam joj se vrlo brzo izvinuo.Nisam nikoga ni blokirao ni izbrisao ni nista,sto govori o tome da i ja nisam toliko LOS koliko bi me neki htjeli predstaviti.
Ana je mogla da me izbaci i posle drugom plemenskog kada joj je ivan to ponudio cak je to i sama rekla i znala je mozda jedino vise stvari od mene,ali tada joj nije odgovaralo toliko da me izbaci.
Paraonican jesam bio cesto,ali i pored toga mislim da sam vam saznao dosta vise stvari nego sto ste vi svi,kao tu da leo onda nije imao imunitet sto se ispostavilo tacnim i ni po koju cjenu ne bi prekrsio dogovor ni sa tobom,a ni sa nikolom ni u ujedinjenju a kamoli u plemenima i da sam htio da izbacim nikolu tad izasao bi,jer u igrama nije igrao nikad i to je bilo uglavnom ono zbog cega su letili gotovo svi.
I jos da dodam da sam ja zasluzan za to sto se saznalo da ivan i leo nisu bili dobri,kao sto smo svi mislili i da je njegova jedina greska bila sto je glasao onda za mene kada je ispao stole.

Kažem da smo se u Nuuksiu pitali nas četvoro, a i sam potvrđuješ da sam ja tu imao najbliže odnose jer je moj i tvoj savez bio najjači, a bio sam jak i sa Anom i Nikolom. Ja se svakako slažem sa tim da si ti bio jedna od ključnih figura tada, čuvanje Jasona umesto Pejka je bilo skroz na tvoj nagovor i ja sam tada i glasao kako si mi ti rekao jer si me ubedio da dobro razmišljaš, nisam ni u jednom trenutku tvrdio da si ti igrao lošije od mene, naprotiv, na više stvari si me nagovorio nego ja tebe. Ti si me i izabrao za novi Nuuksio na kraju krajeva, i stvarno jesi bio ključna osoba za moju igru pre ujedinjenja. Ali ne možeš ni ti da porekneš da sam ti govorio da iskuliraš Anu, da ne ubacuješ Pejka u čet, da se ne naslađuješ Leu i Ivanu nakon što je Stole ispao i tako dalje, trudio sam se sve vreme da naš savez bude stabilan i da ti ne uradiš ništa ishitreno. A nikada nisam ni govorio da si loš i ni na kraj pameti mi nije dolazilo da tebe potencijalno izbacim tada.


Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.
 
stingemmmDate: Friday, 15 December 2017, 15:43:24 | Message # 75
Trainwreck diktator
Group: Publika
Messages: 674
Awards: 4
Reputation: 19
Status: Offline
Quote Stefan97czv ()
Opet si me bracala preskocio

Idem redom, preduhitri ovo dvoje sledeći put biggrin


Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.
 
Forum » Virtual Survivor 6 - Finland: The Winds of Changes » Završeni plemenski saveti » 16. plemenski savet (Poslednji plemenski savet)
Search: