Reunion Show
|
|
troya | Date: Tuesday, 19 December 2017, 00:00:40 | Message # 196 |
The Grim Reaper
Group: Game host
Status: Offline
| Ja ne smatram da je lakse. Pre svega mnogo je lakse brinuti se samo o sebi nego o sigurnosti 2 osobe. Drugo uvek ste drugima pretnja kao par, i kad nudite nekome dil, automatski morate i nju da dodate.
Mada mozda bi bolje sanse imali da su odpocetka krenuli na iskrenost, ovako su mogli da sahrane svoju igru samo da ih je neko provalio. A imali su veliku srecu sto nije.
Ana pa zovi je, ce pravimo blood vs water sezonu
|
|
| |
DuX | Date: Tuesday, 19 December 2017, 00:04:32 | Message # 197 |
Major general
Group: Publika
| Evo ja moram malo Sac-a da branim Niko ne spori da je Luka jedan od najboljih igrača ove sezone, i sasvim zasluženo stigao do finala gde ga je samo glas delio od pobede. Ali i ja sam mišljenja (što je i bio moj prvi post na reunionu), da nakon što sam saznao da su Nikola i on braća, uz mogućnosti socijalne igre obojice, i Lukine igre u igricama, da su mogli mnogo lakše da iznesu ovu sezonu
Npr. da ne bude da samo pričam u prazno, Nikola je rekao više puta da se "nikad neće vratiti u Nuuksio", i poverovao sam mu u tome. To ste mogli da iskoristite mnogo bolje da ste glasali za Matiju umesto želje da ga sačuvate, i Nikola onda da uzme Matijinu poziciju između Boleta i Noleta, i nama da priča kako želi da izbaci vas, ali da ne ide protiv tebe još neko vreme. Ovako kako je ispalo, videlo se još tada da ti i on nikada nećete glasati odvojeno, i odmah ste na sebe bacili metu za sledeće glasanje.
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 19 December 2017, 00:11:35 | Message # 198 |
Izjahani jahač
| Luka, sustina je da ne treba kao robot, a ne da treba
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
anchy | Date: Tuesday, 19 December 2017, 00:12:19 | Message # 199 |
Bočica
| Ali toga za dve osobe svakako ima, i ja sam se brinula za Duxa i on za mene. Ali je veliki problem sto nismo imali takvo poverenje kakvo su oni imali i tu je bas ogromna razlika... Oni i nisu bili u situaciji da nesto mnogo brane jedan drugog, toliko da bi bilo providno, tako da o tome da brines za dve osobe nisu imali puno problema, bar iz mog ugla. Videcemo jos, kaci dalje
Kad se bojiš - ne postojiš!
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 19 December 2017, 00:16:44 | Message # 200 |
Izjahani jahač
| A sto se Chrissy tice, ima ona predobrih ljudskih momenata, ali svi u secret scenama, zato cenim da ce u final 3 dobiti krompiric od porote.
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 19 December 2017, 00:23:22 | Message # 201 |
The Grim Reaper
| Quote anchy ( ) tako da o tome da brines za dve osobe nisu imali puno problema, bar iz mog ugla Ja generalno pricam o igranju sa nekom bliskom osobom u istoj sezoni, ne konkretno o njima.
Cekamo da prvo sac postavi pobednika publike.
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 19 December 2017, 00:25:17 | Message # 202 |
Izjahani jahač
| Pobednika publike objavljujem sutra u 21:00, tako da slobodno nastavi.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 19 December 2017, 00:38:11 | Message # 203 |
Vašljivi glodar
| Sac, moraću da te razočaram i kažem ti da sam ja jako zadovoljan pobednikom i da smatram da je Noko odlično odigrao ovu sezonu. Potpuno drugačije od Luke, čiji mi je način igre mnogo bliži, ali zaista odlično. Bitna stvar koju ti nisi u stanju da shvatiš jeste ta da Noko nije morao da igra kao Luka ili Bole, kao i ta da Luka nikako nije mogao da igra kao Noko.
Tvoje insinuacije da je neko nezadovoljan i isfrustriran zbog toga što mu favorit nije pobedio su jako tužne i ponajviše govore o tebi.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Tuesday, 19 December 2017, 00:40:41 | Message # 204 |
Prvo Mesto
| Quote Sac ( ) Ako nekog maltretiram, neka kaze i ja vise necu komentarisati. Ako iz svih njegovih replika, kao i komentara ostalih forumaša, nisi zaklučio da je tvoje ispiranje mozga prevazišlo granice zdravog razuma, onda treba da se zapitaš za svoje sposobnosti rezonovanja (po stoti put).
Quote Sac ( ) Ono sto ti radis je sto umanjujes vrednost glasova i clanova porote koji ti nisu po volji nazivajuci ih eci peci pec. O čemu ti pričaš? ŠTA MENI NIJE PO VOLJI? Prvo, nisam ni pratio sezonu toliko intenzivno kao ti (imam preča posla) da bi me išta toliko doticalo. Ako išta, navijao sam za anchy i njen klan. Da sam na bilo koga ogorčen, to bi bio Luka jer je on najzaslužniji za ispadanje anchy. Mada me i za to manje-više zabole, pošto je u pitanju igra u kojoj čak nisam ni učestvovao. Drugo, ne umanjujem ničiji glas. Ono što sam napisao je na konto toga što je Džojberica rekao da je njegov glas bio lutrija, a nisam rekao da mislim da je taj glas pogrešan.
Uvek na kraju samo jedan pobeđuje, ali to ne znači da treba umanjivati igru ostalih učesnika (posebno ako kritičar ima iza sebe bezbroj fejlova). Da sam ja u poroti, verovatno bih se razmišljao imeđu nokoa i Luke, mada nisam sve ispratio da bih mogao da tvrdim. Ti verovanto misliš da sam ostrašćeno navijao za Luku, s obzirom na to što sam za njega glasao kao publika, nakon što si me danima davio da pošaljem glas. Moram da te razočaram i da ti kažem da poslednji plemenski nisam čitao, uprkos tome što si me posavetovao da to uradim uz poruku da ću da "svršim na stignemove postove". Tako da sam glasao odokativno.
Mislim da je problem u tome što si ti u svojoj glavi napravio paralelu između Lukine i moje igre u pretodnoj sezoni (koje su potpuno drugačije), kao i između noko-a i Nine (a noko je odigrao 15 puta bolje). Zato se sada naslađuješ ishodom ove sezone, ali je u pitanju samo još jedna tvoja izopačena verzija stvarnosti. Ništa ne menja činjenicu da si bio jahan, izjahan i prejahan u VS KISKA!
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
stingemmm | Date: Tuesday, 19 December 2017, 00:54:22 | Message # 205 |
Trainwreck diktator
| Quote DuX ( ) Npr. da ne bude da samo pričam u prazno, Nikola je rekao više puta da se "nikad neće vratiti u Nuuksio", i poverovao sam mu u tome. To ste mogli da iskoristite mnogo bolje da ste glasali za Matiju umesto želje da ga sačuvate, i Nikola onda da uzme Matijinu poziciju između Boleta i Noleta, i nama da priča kako želi da izbaci vas, ali da ne ide protiv tebe još neko vreme.Ovako kako je ispalo, videlo se još tada da ti i on nikada nećete glasati odvojeno, i odmah ste na sebe bacili metu za sledeće glasanje. Interesantan predlog, svakako da smo mogli i tako nešto da razmotrimo. Nisam samo siguran koliko je to u tom trenutku bilo realno sa informacijama koje smo imali. Tvoj tajni nismo očekivali, mislili smo da je Ana sa nama, a Nikola je Matiji verovao više nego ikom(čak vrlo moguće i više nego meni povodom nekih kasnijih faza), i njemu i jeste pričao da će glasati i protiv mene i celog Nuuksia kad dođe vreme. Mi smo svakako imali vrlo jasan plan kako da se domognemo kraja obojica, prosto nam je to tada delovalo kao najbolja opcija i kapiram da bismo i da smo još tri brata imali u igri išli sličnom putanjom. A mislim da smo solidno održavali percepciju da obojica više verujemo Ani nego jedan drugom, problem je samo bio što Ani nije trebalo verovati uopšte
Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
|
|
| |
stingemmm | Date: Tuesday, 19 December 2017, 00:55:42 | Message # 206 |
Trainwreck diktator
| Quote Tic-Tac ( ) "svršim na stignemove postove" Awww
|
|
| |
stingemmm | Date: Tuesday, 19 December 2017, 00:59:41 | Message # 207 |
Trainwreck diktator
| Quote Sac ( ) A sto se Chrissy tice, ima ona predobrih ljudskih momenata, ali svi u secret scenama, zato cenim da ce u final 3 dobiti krompiric od porote. biggrin Gubi Krisi nakon izjednačenja kao i njen mlađi muški klon
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 19 December 2017, 01:02:26 | Message # 208 |
Vašljivi glodar
| Ja se najiskrenije nadam da ovo nisu spojleri.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Tuesday, 19 December 2017, 01:07:35 | Message # 209 |
Prvo Mesto
| Quote stingemmm ( ) "svršim na stignemove postove"Awww Za svrhu ejakulacije koristim stvarna bića (ljudska tela u kombinaciji sa emocijama), eventualno neke virtualne sadržaje koji su mi za to prikladniji od forumskih postova. Ali nemam ništa protiv toga što Saca pale takve stvari.
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
DuX | Date: Tuesday, 19 December 2017, 01:07:53 | Message # 210 |
Major general
| Quote stingemmm ( ) A mislim da smo solidno održavali percepciju da obojica više verujemo Ani nego jedan drugom, problem je samo bio što Ani nije trebalo verovati uopšte Tada sam pričao sa obojicom, i naravno sa Anom. Iz mog ugla je delovalo kao da tu niko nikog ne želi za finale (svako mi je pričao da želi da izbaci ovo drugo dvoje), ali da planirate da se držite bar do top6 zajedno bez obzira na sve U tom trenutku mi se sviđala moja pozicija, i u tom smislu (a lako je sada pričati), verovatno je trebalo da pokušamo da vas ostavimo zajedno u igri još neki krug
|
|
| |