13. emisija - Page 10 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
13. emisija
ToniDate: Friday, 14 April 2017, 17:59:40 | Message # 136
the quoter of the year
Group: Publika
Awards: 14
Status: Offline
Quote Nauparac ()
Citajuci komentare Urketa i TT, vidim da se nekim frazama (bitter i slicno, toga valjda ima u USA surv), dodvoravaju toj fantasticnoj cetvorci..

Jok tebi će se dodvoravati kad je jasno kao dan da se u igru razumiješ ko Marica u krivi kurac.

Quote Nauparac ()
Pa ako se dogovore, onda se tu ne radi o odlukama, nego o jednoj odluci.. nn osobe, vrhovnog vodje, Kim Dzong Una

Po tebi,ovo je sve timska igra. Zašto ne bismo i glasali kao tim?

"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."

ToniDate: Friday, 14 April 2017, 18:14:52 | Message # 137
the quoter of the year
Awards: 14
Quote Nauparac ()
Kako god Toni, ti neces glasati kao fan survivora, nego kako ti Ethan(KDzU) i tiksi kazu

laugh 
Tijana,za koga glasamo onda? Znam da si ti Tim Urke,al i Tic- Tac mi je drag,ne znam.
Ti si samo ljut što su vas dva jahača apokalipse izjahala,da se tako izrazim i to je u redu. Ali,nemoj ni na trenutak pomisliti da još netko osim tebe u ovoj igri ne koristi mozak. 

Quote Nauparac ()
Po vama nije.. Sta cemo sad?

Završiti razgovor s tobom, jednostavno se ne isplati.
Pozdravi svoje doma!

"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."

Lavica88Date: Friday, 14 April 2017, 18:16:18 | Message # 138
Vučica
Awards: 7
Jok tebi će se dodvoravati kad je jasno kao dan da se u igru razumiješ ko Marica u krivi kurac.

laugh

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~

DonnieBrascoDate: Friday, 14 April 2017, 18:36:53 | Message # 139
Gelipter
Awards: 23
Petre citaj EuroSong da se opustimo malo biggrin Ode ovo preko potrebnih granica.

EthanMorascaDate: Friday, 14 April 2017, 18:37:41 | Message # 140
Vašljivi glodar
Group: Game host
Awards: 44
Quote Miko ()
Ma nebitno, mislim samo da je glupo da se utice na porotu da glasaju.

Ko to utiče na Porotu?

Quote Miko ()
Ja bi na primer glasao za Ninu da sam u poroti.

Zašto misliš da je ikoga briga za koga bi ti glasao? smile Ispao si drugi, saberi se.

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

LaraCroftDate: Friday, 14 April 2017, 18:51:32 | Message # 141
Imperija
Awards: 30
Da sam znala da u ovom VS ima ovoliko forumasa koji se ocigledno puno medjusobno druze na FB ili vec gde, kao i da ima onih koji su se poslednjih godina medjusobno zblizili (samo citiram sta drugi pisu poslednjih dana), ni pod razno se ne bih prijavila za ovo.

Sad vidim da je moj ulazak u TOP 6, uspeh ravan pobedi. Za to sam zasluzna dobrim ucinkom u igrama, onako kako sam i naucena od ranog detinjstva. Moram da pomenem i dobre igre svojih saplemenika i timski rad, ukljucujuci i poslednju igru, nakon koje sam izbacena, nekom cudnom voljom drugih.

Meni virtuelni zivot (a pod tim smatram ovaj forum i COZ, kao i FB i slicne drustvene mreze) ne znaci nista u zivotu, posebno me ne zanima ko je ko u stvarnosti. Nisam se druzila ni sa kim poslednjih godina, na COZ-u imam pristojnu komunikaciju sa Marcy, Sacom, Ninom i Polly, kao i sa jos par forumasa koji ne dolaze ovde.

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

DonnieBrascoDate: Friday, 14 April 2017, 18:51:39 | Message # 142
Gelipter
Quote EthanMorasca ()
Ko to utiče na Porotu?

Pa valjda onaj ko je napisao da u poroti sede maloumnici ako budu glasali za Ninu. 

Quote EthanMorasca ()
Zašto misliš da je ikoga briga za koga bi ti glasao? Ispao si drugi, saberi se.

laugh  laugh  laugh Popij nesto, opusti se malo, nervozan si previse.

EthanMorascaDate: Friday, 14 April 2017, 18:55:30 | Message # 143
Vašljivi glodar
Quote Nauparac ()
Citajuci komentare Urketa i TT, vidim da se nekim frazama (bitter i slicno, toga valjda ima u USA surv), dodvoravaju toj fantasticnoj cetvorci..

Quote Toni ()
nego kako ti Ethan(KDzU)

Čekaj, bre, malo! Pa to su tvoji prijatelji! Tvoji jahači apokalipse! Navijao si za njih na chatu pola sezone i likovao.

Kako si sad odjednom protiv njih? A opet mi zlikovci?

Prvo smo bili zlikovci što nećemo da ispadnemo iz igre, sad smo zlikovci što nećemo da dozvolimo da neko sa epizodnom ulogom u ovoj sezoni pobedi. Da nismo možda krivi i što je Šešelj flopnuo na izborima? tongue

I još ja budem na kraju Kim Džong Un. laugh Ovo su stvarno gluposti. Nas četvoro smo odrasle i zrele osobe, niko nikoga ne može da ubeđuje, još manje da natera na bilo kakvu odluku. Tom nekom što ti puni glavu poruči da od toga čega trenutno ima u izobilju napravi limunadu.

Da je Nina bila odgovorna za strategiju plemena Ka i glasanje, ne biste daleko dogurali. I zato neću da glasam za nju. Najgori igrač u plemenu Ka, hands down.

A da li ću glasati za Uroša ili Živana tebe stvarno ne bi trebalo da zanima, kao što ni mene ne zanima za koga ćeš ti da glasaš. Možda odlučim da izvlačim papiriće, to deluje kao pošten kriterijum da odlučim. Ne, ne, najbolje bi bilo da odigraju iks-oks jedan na jedan i ko pobedi pobeđuje u sezoni, ovo sa Porotom je bezveze, pogotovo kad u istoj sedi Kim Džong Un. A nema ni smisla da gubitničko pleme Kis odlučuje pobednika, je l' da? biggrin

DonnieBrascoDate: Friday, 14 April 2017, 18:58:36 | Message # 144
Gelipter
Quote LaraCroft ()
Da sam znala da u ovom VS ima ovoliko forumasa koji se ocigledno puno medjusobno druze na FB ili vec gde, kao i da ima onih koji su se poslednjih godina medjusobno zblizili (samo citiram sta drugi pisu poslednjih dana), ni pod razno se ne bih prijavila za ovo.

+1

Ja sam isto bio u zabludi, mislio sam da smo svi toliko sazreli da se ne spustamo u rasprave na nivo klinaca od 15 godina, ali sam pogresio. Ocekivao sam jednu opustenu igru, dobru zajebanciju i pricu, malo podsecanja na stare sezone, kad ono... Vecina sve shvata na licnom nivou.

Zaista ne mogu da verujem da postoje ljudi koji se mogu uzrujati zbog ispadanja u VIRTUALNOJ igri, pa jos gore, napadati druge ljude na bilo koji nacin zbog tog istog ispadanja i slicno. 

Ali izgleda da sam bio u zabludi i da je vecina jedva docekala novu sezonu kako bi spletkarili i sve sto ide uz tako nesto.

Pogotovo ne mogu da shvatim da neko ko je ispao iz igre na bilo koji nacin pokusa da utice na aktivnu igru, a jos vise kad je to neko ko je odustao, mada ne mislim ovde samo na Tiksi.

Otom potom...

EthanMorascaDate: Friday, 14 April 2017, 19:08:07 | Message # 145
Vašljivi glodar
Bio i ostao mali nebitni internet trol kojem se srce ispuni neopisivom radošću kad vidi da je uspeo nekog da iznervira.

NaupDate: Friday, 14 April 2017, 19:14:36 | Message # 146
Lepi
Awards: 9
Moji su prijatelji van ovog foruma.. Nadigrali su meova dvojica, , priznajem, i jos uvek ne mogu da dodjem sebi. .

Ne puni meni niko(Sac) glavu.. Sam donosim zakljucke.. Tacni ili ne, nebitno je, barem se ne krijem iza vecine..

Todorovicu, i sam si svestan da si vrhovni vodja, a desna ruka ti je Tiksi biggrin To je za pohvalu, da se razumemo..

Kao sto rekoh, briga me ko ce da pobedi, glasajte za koga hocete, ali je ocigledno da ces ti odluciti pobednika ove sezone. . Opet se pozivas na papirice, zbog kojih si mi se izvinjavao biggrin Ko jos bese spominje papirice? a da, Toni, lepo si ga poducio biggrin

Vidim spominjes i Voju, nisam znao da si se interesovao za mene, slobodno mi pusti poruku ako hoces bolje da me upoznas

Message edited by Nauparac - Friday, 14 April 2017, 19:15:38

DonnieBrascoDate: Friday, 14 April 2017, 19:15:56 | Message # 147
Gelipter
Blago tebi sa takvim razmisljanjem u tim godinama smile Cak mi te je malo i zao.

Niti imam nameru da se raspravljam, mislim da sam sa svojih 20 godina vec sada napravio mnogo vise u zivotu nego sto ces ti u skorijem periodu. 

Ako se neko drzao po strani ove sezone i dok je trajala i nakon ispadanja onda sam to ja, tako da pricu o trollanju mozes okaciti znas gde, dovoljno sam kulturan da se necu spustati na tvoj nivo. A o nerviranju nekoga, ne znam da sam se s nekim uopste raspravljao oko necega, eto ti si prvi koji se umesao bez da sam te spomenuo bilo kada, to dosta govori o tebi...

A prica sa Tiksi je sprdnja obicna sto sam ja rekao i na FB pre par sedmica, samo neke stvari ne mozes da shvatis, moras jos da citas smile

Pozdrav i zamolicu te da me zaobidjes u buducim komentarima.

EthanMorascaDate: Friday, 14 April 2017, 19:21:17 | Message # 148
Vašljivi glodar
Quote Nauparac ()
Vidim spominjes i Voju, nisam znao da si se interesovao za mene

Sam si ga pominjao na chatu.

Quote Nauparac ()
Opet se pozivas na papirice, zbog kojih si mi se izvinjavao

Izvinio sam ti se što sam na chatu napisao da se blamiraš pominjanjem tih papirića.

Quote Nauparac ()
Todorovicu, i sam si svestan da si vrhovni vodja

Ovo naprosto nije tačno, naš savez nije imao vođu. To što ste me vi percipirali tako zato što vam je Bitter Betty punila glavu je druga stvar.

Quote Nauparac ()
a desna ruka ti je Tiksi

Svemoćna Tiksi. laugh

EthanMorascaDate: Friday, 14 April 2017, 19:22:43 | Message # 149
Vašljivi glodar
Quote Miko ()
mislim da sam sa svojih 20 godina vec sada napravio mnogo vise u zivotu nego sto ces ti u skorijem periodu.

laugh

Quote Miko ()
dovoljno sam kulturan da se necu spustati na tvoj nivo

laugh

Quote Miko ()
Pozdrav i zamolicu te da me zaobidjes u buducim komentarima.

Sa zadovoljstvom.

NaupDate: Friday, 14 April 2017, 19:28:40 | Message # 150
Lepi
Awards: 9
Vise sam spominjao liberale, mozda i Voju par puta, ne secam se, ali ocigledno imas dobru moc zapazanja, jos jedan plus (moracu da ti uzvratim plusice sto si mi dao na pocetku sezone)

Izvinio si mi se kad si shvatio da nisam ozbiljno mislio.. Mada si i upotrebio grubu rec, u svakom slucaju, izvinjenje je prihvaceno

Bitter, opet ta rec, gde sam je videoo??? wacko

Search: