13. emisija - Page 5 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Virtual Survivor 5 - Kiska Island: Homecoming » Welcome from Hell » 13. emisija (Sac)
13. emisija
tiksiDate: Wednesday, 12 April 2017, 22:09:13 | Message # 61
Krtica
Group: Publika
Messages: 3086
Awards: 16
Reputation: 138
Status: Offline
Nisam Miko tebe ni spomenula, a ni identitet LC ovde prva. Ja sa moje strane stavljam tacku na bilo koje komentare o bilo čemu u čemu sam učestvovala ili nisam u sezoni i neću komentaristati ništa što se ne tiče porote i finalista kojima je vreme da se posveti pažnja.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
 
Lavica88Date: Wednesday, 12 April 2017, 22:24:14 | Message # 62
Vučica
Group: Publika
Messages: 2584
Awards: 7
Reputation: 128
Status: Offline
Dajte ljudi, mucnite glavom prije nego sto nesto napisete.
Cast izuzecima.


~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
 
SacDate: Wednesday, 12 April 2017, 22:41:02 | Message # 63
Izjahani jahač
Group: Publika
Messages: 2988
Awards: 19
Reputation: 113
Status: Offline
Safir koji mi svojim sjajem pokazuje put kroz tamu

Jedna osoba dok je citala ovo moje izlaganje verovatno se zapitala zasto se skoro uopste ni ne pomnje, iako je sa mnom bila od pocetka do kraja. U pitanju je Polly. Za nju sam izdvojio poseban komentar i naslov, a zasluzuje i mnogo vise od toga jer je zaista predivna osoba u svakom pogledu. Sa njom se znamo sa CoZ foruma, gde smo komentarisali raznorazne teme, ali smo privatno poceli da pricamo tek u ovom VS. Krenuli smo polako - poruku, po poruku, da bismo ubrzo krenuli da pricamo o svemu i svacemu i da se pritom i salimo i zabavljamo. Mislim da smo u svemu jako slicni. Jedno drugom smo bili podrska u teskim trenutcima i zelim jos jednom da joj se zahvalim za to. I drago mi je sto nas je ovaj Survivor zblizio.

O ovom VS vecim delom po dogovoru nismo ni pricali, samo smo ohrabrivali jedno drugo dok smo gurali napred. Tek smo krenuli nesto malo da pricamo kad je Srdjan presao za Kis i tako je i ostalo do kraja, kada sam joj rekao da cu glasati za nju zbog dogovora sa ostalima iz KA i ona je to postovala. Tada mi je rekla da predoseca da ce se oni okrenuti protiv mene kad ona ispadne. Iako joj je bilo tesko da u to poveruje. Ja naravno u tu mogucnost nisam nikako verovao. I glasao sam za Polly. Ovom prilikom joj se izvinjavam i to ne zato sto smo ispali iz igre i ona i ja, vec zato sto znam koliko je i njoj tesko palo sve ovo sto su nam TT i Urke priredili, a ja sam to mozda mogao da sprecim.


Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

Message edited by Sac - Wednesday, 12 April 2017, 22:44:38
 
SacDate: Thursday, 13 April 2017, 07:27:07 | Message # 64
Izjahani jahač
Group: Publika
Messages: 2988
Awards: 19
Reputation: 113
Status: Offline
Tri musketara i biser okeana

Nakon sto je Polly ispala, dogovor je bio da glasamo za Ninu. E sad na red dolazi famozna igra gde smo prvo igrali svako posebno, jer nikako ne bi mogli da pomazemo jedni drugima, samo bi gubili vreme, jer je trebalo da se resi onaj lavirint i tu je bila greska u igri. Na zamenjenoj  igri sa filmovima smo radili zajedno i ja sam im izbacio 6-7 od 10 resenja na chat. I sve predhodne igre smo igrali zajedno protiv Kisovca i svaki imunitet i nagradu koju su uzeli, to je  doprinos svih nas, sta god oni tvrdili. Ona sprdnja na finalnoj igri sad, nakon svega, dobija novu dimenziju. Sto posto ce mali da se hvali kako je razvalio, a i yogi ce naci nacina da to pripise sebi kao plus. Ja da sam na njihovom mestu igre i imunitete ne bih ni spomenuo.

Na dan plemenskog saveta Nina mi je rekla da ce glasati za TT, jer smatra da zasluzujemo da idemo dalje vise od nje. I mogu da kazem da je sa mnom uvek bila iskrena i lojalna.

On the other hand...

Dva sata pred citanje glasova na nasem grupnom chatu Naup pocinje da ostavlja smajlice koji placu. Ja ga pitam sta se desava, on kaze kako je jako tuzan i da se mnogo razocarao. Iako nisam znao o cemu se radi, odmah sam osetio da mu je tesko i pitao ga da li mozemo nekako da mu pomognemo i da ga utesimo. On kaze da ne mozemo i ja sam mislio da je rec o necemu iz privatnog zivota i pookusao bar malo da ga oraspolozm jednim saljivim komentarom. A TT i urke su seenovali svaku poruku i cutali. Tek kasnije je je TT ostavio poruku 'na kraju sve bude ok :('. Naup je na to odgovorio 'Tesko'. Urke je i dalje cutao. Onda minut pred glasanje stize poruka od TT u kome mi stavlja do znanja da su glasali za mene uz neki mizeran pokusaj objasnjenja i izvinjenja. Urke mi pise da ce se izjasniti sjutra, posto je trenutno speechless, Naup mi kaze da je pokusao sve, ali ne vredi. Moj komentar na sve to - 'Ne verujem dok ne vidim.' 10 minuta kasnije mi je pao mrak na oci. Rekao sam im da sam i ja tuzan i razocaran sto su to uradili, jer stvarno sta smo sve prosli zajedno do tog trenutka - nezamislivo. Naup moze da potvrdi sta je sve proslo kroz nas grupni chat za ova 2 meseca. I da mi nikad, apsolutno nikad nije palo na pamet da se okrenem protiv njih. I da se nikad tome ni od njih nisam nadao. Onda se ispostavilo da je Urke malo ranije tog dana pitao Naupa za 'savet' i rekao mu sta on i TT planiraju, ali da nisu sigurni da mogu to da urade jer bi me time povredili. Naup je naravno rekao da to ne podrzava, stao je na moju stranu i pokusao da ih ubedi da to ne rade. Nisu ga poslusali. Bas me zanima sta je to sto je prevagnulo na na drugu stranu u odnosu na Naupovu rec i osecanja, i moja osecanja? Tako da Naupe moram reci hvala ti za sve i da mi je mnogo zao sto je na kraju doslo do svega ovoga. Ali i dalje mi nije jasno sta su svim ovim hteli da postignu? Ja tvrdim da posle svega sto smo prosli niko ne bi uspeo da nagovori Naupa da podrzi to sto su planrali da urade. Svakako je ocigledno da ih za nasa osecanja nije bilo briga. Ostale clanove porote i da ne pominjem. A u igri gde su ljudi i odnosi medju njima sustina, ja ovome sto su oni uradili nikako ne mogu da dam podrsku.


Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

Message edited by Sac - Thursday, 13 April 2017, 07:40:22
 
LaraCroftDate: Thursday, 13 April 2017, 07:33:12 | Message # 65
Imperija
Group: Publika
Messages: 4135
Awards: 30
Reputation: 145
Status: Offline
Pitanje za Saca:

Kada si saznao da Urke i Tic-Tac hoce da mene izbace pre Polly, DA LI JE BILO VREMENA i ZASTO NISI POKUSAO da mene obavestis o tome, pa DA POKUSAMO DA SE DOGOVORIMO sa Polly i Ninom da tada izbacimo Tic-Taca (koji jeste imao HI ali ga tada sigurno ne bi iskoristio zbog osecaja sigurnosti), jer Urketa u tom krugu ne bismo mogli da izbacimo zbog licnog Imuniteta koji je osvojio (zahvaljujuci zajednickom radu, ja sam u toj igri nasla 5 od 20 ostrva)...

Ali smo mogli da izbacimo Urketa u sledecem krugu i tako bismo svi bili u TOP 4 i na vecem dobitku od trenutnog (i Sac i Nina i Polly i moja malenkost)


I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
 
EthanMorascaDate: Thursday, 13 April 2017, 07:55:17 | Message # 66
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Quote Sac ()
Na zamenjenoj igri sa filmovima smo radili zajedno i ja sam im izbacio 6-7 od 10 resenja na chat.

OK, povratiću. angry Da li je neko od rešenja koja sam ti ja poslao završilo tu?

Quote Sac ()
I sve predhodne igre smo igrali zajedno protiv Kisovca

Ma hajde.

Quote Sac ()
Ona sprdnja na finalnoj igri sad, nakon svega, dobija novu dimenziju

Kada sam te pitao da li si razgovarao sa njima o tome, ti si me potpuno iskulirao i odgovorio sa: aha. Pre toga si mi na još nekoliko poruka odgovorao sa glupostima tipa: možda, videćemo itd. A meni je Urke već rekao da sigurno ide u finale, da će mu TT predati igru i za sebe odigrati HII. Međutim, to mi je delovalo kao neka njegova iluzija, bio sam ubeđen da će TT ići sa tobom, pa sam te zato i pitao da li si siguran da će ti TT dati HII. Međutim, nakon tvojih šturih odgovora i očigledne slepe odanosti njima dvojici, nisam više hteo da izigravam bolesnog majmuna i brinem se za tvoju igru više od tebe.


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
EthanMorascaDate: Thursday, 13 April 2017, 08:02:54 | Message # 67
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Quote Sac ()
Tek kasnije je je TT ostavio poruku 'na kraju sve bude ok :('.

Quote Sac ()
Onda minut pred glasanje stize poruka od TT u kome mi stavlja do znanja da su glasali za mene uz neki mizeran pokusaj objasnjenja i izvinjenja.

Ovakvo licemerje su bila prisutna i kod Srđanovog, mog i Pollynog izbacivanja, a izbacivanjem Saca, kao bliskog saveznika, dobilo je nove dimenzije.

Quote Sac ()
Urke je i dalje cutao.

Quote Sac ()
Urke mi pise da ce se izjasniti sjutra, posto je trenutno speechless

Ovo me uopšte ne čudi. Veliki mastermind je ostao bez reči. Ali ostati speechless na SVOJ potez? To mi zaista nije jasno i zato moj bullshit alarm kaže BULLSHIT!

Quote Sac ()
Onda se ispostavilo da je Urke malo ranije tog dana pitao Naupa za 'savet' i rekao mu sta on i TT planiraju, ali da nisu sigurni da mogu to da urade jer bi me time povredili. Naup je naravno rekao da to ne podrzava, stao je na moju stranu i pokusao da ih ubedi da to ne rade. Nisu ga poslusali. Bas me zanima sta je to sto je prevagnulo na na drugu stranu u odnosu na Naupovu rec i osecanja, i moja osecanja?

Bolelo je njih uvo za to. Odluku su već bili doneli, kao i sa Larinim izbacivanjem. To su pitali reda radi i to sa nadom da će dobiti njegov blagoslov, kako bi olakšali sebi.


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art


Message edited by EthanMorasca - Thursday, 13 April 2017, 18:26:24
 
tiksiDate: Thursday, 13 April 2017, 13:33:39 | Message # 68
Krtica
Group: Publika
Messages: 3086
Awards: 16
Reputation: 138
Status: Offline
E koje melodrame i bajke u nastavcima i ovo intenciozno pominjanje privatnih odnosa sa Poli koje nema nikakve kontekstne veze sa ovom igrom, kako bi se drugima (a pre svega sebi ) odjasnilo da je dobar covek, prihvacen, da prema nekom moze da bude iskreno dobar itd, uplitanje Nauparcovih emocija, kako bi se tu pravila neka grupa izdatih emotivnih ljudi, drustveni odnosi koji su sustina (ali samo oni koji vode ka pobedi u sezoni ili boljoj poziciji u budućim sezonama-dokazano- ) i slično. Mada moram priznati na ovu igru sam i sama davnih godina nasedala kao i na igru sa padezima.

Ne vidim zaista nista sporno ni u tome što je Lara izbačena, a ni Sac (što ne znači da sam ja to instrurala, kao što nisam već rekoh). I Urke i Tic su dosli da igraju VS, a ne da se drugi igraju njima, povlačići i podržavajući priče o moralu ,emocijama, nedužnosti pa čak i izazivajući sažaljenje kako bi sami ispali neljudi ako pomisle da igraju za svoju pobedu. Larino izbacivanje čak mislim da iako nije bilo neophodno, pomoglo je da se neke stvari jednostavnije odrade, a i dokaže da se ne podržava priča o moralu i bratsvu i jedinstvu ( koju ni Tic a ni Urke nisu javno nigde potencirali niti se prethodno deklarisali).

To što je npr Urke rekao da je bez reči, vrv znači da ni njemu nije bilo lako, jer survivor je igra između igre i emocija i ni u tome ne vidim ništa loše. Međutim survivor nije igra u kojem bi bilo ko trebao da bude pogođen u srce ili izazivao teške melodrame svojim ispadanjem, jer taj stepen emocija koji je u igri, kao i potezi u igri nisu u jednakosti sa emocijama i odnosima koje bi ljudi trebali da imaju u ovom VS svetu. Drugim rečima, ako neko nekog izbaci jer bi sigurno izgubio u finalu, ne znači da prema toj osobi nema ama baš nikakve emocije. Ali to je ta emotivna manipulacija, udarati neprekidno na moral i osecanja ljudi, kao da to ima neke veze sa VSom, da bi se osiguralno mesto u igri.


Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
 
tiksiDate: Thursday, 13 April 2017, 13:40:40 | Message # 69
Krtica
Group: Publika
Messages: 3086
Awards: 16
Reputation: 138
Status: Offline
Moram da dodam da su i Urke i Tic svojim zavrsnim potezima (to nema ama bas nikakve veze sa mojim privatnim odnosima sa ovim ovo dvoje izbacenih ljudi) zasluzili moj veliki respect, jer i sama znam koliko je tesko izboriti se u toj manipulaciji raznoraznim čovečnim emocijama i pokazali se kao veoma čvrsti i veliki igraci.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
 
MagdalenaDate: Thursday, 13 April 2017, 14:47:37 | Message # 70
Colonel general
Group: Publika
Messages: 911
Awards: 14
Reputation: 77
Status: Offline
Čestitke Sacu na dobroj sezoni smile

P.S. Glavni problemi ove sezone ko je šta napisao na chatu posle igre i ko je u stvari Lara?
 
DonnieBrascoDate: Thursday, 13 April 2017, 16:37:45 | Message # 71
Gelipter
Group: Publika
Messages: 3677
Awards: 23
Reputation: 52
Status: Offline
Meni se cini da se vecina previse veze za ovu igru umesto da posmatra ovo bas kao IGRU. Ako vas povredi to sto vas je neko izbacio u VIRTUALNOM survivoru, kako cete preboleti kad vas neki povredi u stvarnom zivotu sto se ne moze porediti sa igricama i glupostima.

Sve u svemu, verujem da bi bilo manje tenzija i nerviranja da se ovo posmatra samo kao igra smile


Message edited by Miko - Thursday, 13 April 2017, 16:38:04
 
lanediDate: Thursday, 13 April 2017, 18:05:05 | Message # 72
Major
Group: Publika
Messages: 89
Awards: 1
Reputation: 11
Status: Offline
Quote tiksi ()
Moram da dodam da su i Urke i Tic svojim zavrsnim potezima (to nema ama bas nikakve veze sa mojim privatnim odnosima sa ovim ovo dvoje izbacenih ljudi) zasluzili moj veliki respect, jer i sama znam koliko je tesko izboriti se u toj manipulaciji raznoraznim čovečnim emocijama i pokazali se kao veoma čvrsti i veliki igraci.

Izbacili su nekog za kog su mislili da im je glavna prijetnja, jer je favorit porote, a ostavili nekog za koga misle da nema sanse. Sad bi bilo zanimljivo da Nina pobijedi i totalno im zezne planove.

Quote Miko ()
Meni se cini da se vecina previse veze za ovu igru umesto da posmatra ovo bas kao IGRU. Ako vas povredi to sto vas je neko izbacio u VIRTUALNOM survivoru, kako cete preboleti kad vas neki povredi u stvarnom zivotu sto se ne moze porediti sa igricama i glupostima.

Ako se s nekim dopisujem godinama i vjerujem mu, nije mi problem sto me je izbacio, ali mi jeste problem ako me je vukao za nos, lagao, pokusao manipulisati sa mnom. Bas zato sto je igra, treba i da ima svoje granice. Ako je SAMO igra, onda ne treba da unistis ni neki virtualni odnos samo da bi pobijedio u virtualnoj igri.


People need to start appreciating the effort l put in to not be a serial killer
 
DonnieBrascoDate: Thursday, 13 April 2017, 18:20:29 | Message # 73
Gelipter
Group: Publika
Messages: 3677
Awards: 23
Reputation: 52
Status: Offline
To je vec drugacije posmatranje i drugacija perspektiva. Ja ne priznajem da ti neko moze biti virtuelni prijatelj. Valjda drugacije vrednujem tu rec prijatelj.
 
Lavica88Date: Thursday, 13 April 2017, 18:26:56 | Message # 74
Vučica
Group: Publika
Messages: 2584
Awards: 7
Reputation: 128
Status: Offline
Quote
Sad bi bilo zanimljivo da Nina pobijedi i totalno im zezne planove.


S obzirom da je ova sezona fijasko, ne bi me cudilo.


~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
 
LaraCroftDate: Thursday, 13 April 2017, 18:47:11 | Message # 75
Imperija
Group: Publika
Messages: 4135
Awards: 30
Reputation: 145
Status: Offline
Quote lanedi ()
Sad bi bilo zanimljivo da Nina pobijedi i totalno im zezne planove.
Quote Lavica88 ()
S obzirom da je ova sezona fijasko, ne bi me cudilo.

Nina je ucestvovala u svakoj igri, dala veliki doprinos pobedama, posebno dok smo bili zvanicno u dva plemena, a i kasnije u ujedinjenju, kada smo se svi ponasali, a ne samo ja, kao da smo u "suprotnim plemenima". Ono kada je Ethan ispao, igru za Imunitet svi smo igrali zajedno, kao i kada sam ja ispala (20 ostrva).
Sta je to nego "suprotna plemena" ? Nego, neko vas laze, a neko kao ja vam govori istinu, pa vam se ona ne svidja kao laz...

Ovim prethodnim sto sam boldovala, ne kazem da cu da glasam za Ninu, jos nisam odlucila

Quote Sac ()
Sto posto ce mali da se hvali kako je razvalio, a i yogi ce naci nacina da to pripise sebi kao plus. Ja da sam na njihovom mestu igre i imunitete ne bih ni spomenuo.

Ovo je istina. Urke je dobro igrao, ali je izostao dva puta kada je bilo veoma vazno da se pobedi (rodjendan, koncert... sve poshtujem, svacije obaveze), dok se Tic-Taca (i njegove obaveze veoma poshtujem) uopste ne secam sa prvih igara, kada smo nacinili sistem i poceli da izbacujemo clanove "suprotnog plemena"


I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
 
Forum » Virtual Survivor 5 - Kiska Island: Homecoming » Welcome from Hell » 13. emisija (Sac)
Search: